Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Valencia - Las Palmas


Spela!
Datum: Fredag 2017-08-18 22:15
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1
Odds: 1.91
Bolag: Scandibet

Rekarens Spelmotivering

Valencia genomgick en tuff säsong i fjol och hoppas på betydligt bättre resultat den här säsongen – och att få en bra start på säsongen är en av nycklarna.

Valencia inledde La Liga-säsongen 16/17 oerhört svagt och hade efter 16 omgångar enbart lyckats vinna tre matcher. Man trodde dock aldrig riktigt på att Valencia inte skulle fixa kontraktet. Och till hösten fick man också en aning ordning på klubben. Man klättrade åtminstone ett par platser i tabellen och slutade till slut på en fjortonde plats i tabellen.

Inför den här säsongen har man ännu inte gjort några tunga nyförvärv, det lär bli en och en annan affär när vi sammanfattar fönstret i slutet av augusti men i skrivande stund har det alltså varit lugnt. Man har dock ett slagkraftigt lag och bör med den truppen åtminstone vara med bland de sex-sju främsta i Spanien. Förra säsongen var givetvis ett stort misslyckande för klubben, och känslan säger att vi får bevittna ett bättre Valencia det här året.

Tittar vi närmre på truppen ser den fortsatt oerhört intressant ut. I backlinjen hittar vi spelare som Gaya, Garay och Cancelo och högre upp i banan har vi de intressanta talangerna Mina och Medran. Det finns potential i detta laget, och får man en fin start på säsongen genom en seger i fredagens match, så kan man säkerligen gå mot ett bra år.

Las Palmas var en stor överraskning inledningsvis förra säsongen. Efter fyra omgångar hade man plockat nio poäng och man var också med ett bra tag och slogs om Europa-platserna. Deras svaga bortafacit blev dock till slut den stora anledningen till att man tappade tabellplaceringar och sammanfattar vi alla deras bortamatcher, så kan vi konstatera att man endast vann en match och sammanlagt plockade poäng i fyra matcher – man åkte alltså på hela 15 förluster på bortaplan förra säsongen.

Fin chans för Valencia:

Vi tror att Valencia har en oerhört fin chans här på Mestalla under fredagskvällen. Man är väl medvetna om detta och ska slå ett bortasvagt Las Palmas – även i en premiär när all press ligger på dem. Höstsäsongen bekräftade många gånger att det finns potential i den här truppen. Det finns en hög högsta nivå – det handlar bara om att finslipa lägsta nivån.

Valencia spelar dessutom mot Real Madrid i den andra omgången, och mot Atletico Madrid i den tredje, det är alltså extra viktigt att plocka en trepoängare här. Mycket talar för att Real Madrid löser tre pinnar mot Valencia på Santiago Bernabeu. Vi är alla dessutom väl medvetna om hur mycket kvalité den andra Madrid-klubben besitter. Blir det poängtapp i hemmapremiären för Valencias del, talar mycket alltså för att man inleder de tre första matcherna utan att plocka en seger – alltså exakt samma inledning som förra säsongen, och det vill man undvika.

1X2-marknaden är intressant i den här matchen, spelbolagen bjuder till en aning, det är åtminstone vår åsikt och det finns därför ett spelvärde i den raka ettan. Det lär inte bli en enkel uppgift, men när domaren blåser av matchen efter 90 minuter – tror vi Valencia står där som vinnare.

Vi klickar därför in den raka ettan till fina 1,91 x insatsen hos spelbolaget som erbjuder alla nya kunder en bonus upp till 1000 kr. Lås upp bonusen här: Scandibet. Stort lycka till vid rygg!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Bet365 för att streama matchen gratis.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se