Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Arsenal - Leicester


Spela!
Datum: Fredag 2017-08-11 20:45
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Arsenal -1.0
Odds: 1.90
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Som vi har väntat! Äntligen är Premier League tillbaka och vi slänger oss direkt in i hetluften och premiärmatchen mellan Arsenal och Leicester.

Premier League är tillbaka och nu är det äntligen på riktigt. Bundesliga drar igång nästa vecka, Serie A & La Liga veckan efter, och det är säkerligen inte enbart vi som känner premiärkänslor i luften. Arsenal och Leicester gör upp om säsongens första poäng och även om premiärer tenderar att vara svårtippade – tror vi oss ha hittat ett riktigt intressant odds.

Arsenal har gjort en stark försäsong och avslutade den på allra bästa sätt, när man besegrade Chelsea på straffar i FA Community Shield. Man spelade en riktigt fin fotboll i den första halvleken och spelade i princip ut Chelsea under första 25. Lacazette verkade trivas bra i anfallet och var oerhört delaktig i den första halveken, han prickade bland annat stolpen vid ett tillfälle och skapade mycket målchanser genom att ständigt gå i djupet. Matchbilden förändrades dock i slutet av den första halvleken, och Chelsea tog sig mer in i matchen.

Arsenal spelade dock en riktigt fin fotboll under första 25 och det var ett kvitto på vad Arsenal är kapabla till. Arsenal får mest ut av sin fotboll när man har ett stort bollinnehav, och känslan säger att man har alla förutsättningar till att få detta mot Leicester i hemmapremiären.

Leicester har gjort ett starkt fönster och tagit in bland annat Iheanacho från Manchester City och Iborra (missar matchen mot Arsenal) från Sevilla, två oerhört fina fotbollsspelare som säkerligen kommer att bidra med kvalité. Faktum kvarstår dock om att i princip alla klubbar förstärkt ordentligt, och att konkurrenssituationen enbart blivit tuffare i Premier League – och vi tror därför Leicester gör en liknande säsong som den under förra säsongen.

Arsenal plockar en trea:

Arsenals första minuter mot Chelsea bådar gott inför säsongen och givetvis förstärker värvningen av Lacazette laget. Får man behålla Alexis som dessvärre kommer missa den här matchen, så ser det trots allt ljust ut för detta lagbygget.

Matchen mot Chelsea ger spelarna också mycket självförtroende inför hemmapremiären i Premier League. Även om man till slut vann efter straffar, så är en seger, en seger. Och den detaljen kommer man ta med sig inför premiären på fredagen.

Iborra, Drinkwater och Huth kommer alla att missa Premier League-premiären, tre tunga skador inför en bortamatch mot Arsenal. Mahrez förväntas dock starta med tanke på att han fortfarande är en Leicester-spelare. Och innan något kontrakt skrivs på, kan vi alltså förvänta oss en Mahrez från start.

Arsenal har i princip samma lag som förra säsongen, Lacazette har tagits in och det gör Arsenal bara bättre. Vi tror starkt på Arsenal i den här kampen, mycket med tanke på vad vi fick se i matchen mot Chelsea. Man var oerhört bra i den första halvleken, och spelar man på den nivån på fredagen – då ska man slå Leicester. Man spelar dessutom på hemmaplan vilket är en stor fördel, speciellt med tanke på att det är en premiär också. Fansen lär inte sitta tysta, utan det lär vara bra stämning på Emirates Stadium. Vi klickar därför in Arsenal (-1 asian handicap) till godkända 1,90 x insatsen hos spelbolaget som erbjuder ALLA besökare på Rekar.se en UNIK bonus. Sätt in 500 kr och spela med totalt 1500 kr. Lås upp bonusen här: Bethard

Pengarna tillbaka ifall Arsenal vinner med ett mål.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1
Labben
Användare
2017-08-11 00:45

Nja,flera spelare i arsenal med skader,väntar till dem släpper laguppställningarna

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se