Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Falkenberg - Värnamo


Spela!
Datum: Onsdag 2017-08-09 19:00
Land: Sverige
Liga: Superettan
Spel: 1
Odds: 2.30
Bolag: Scandibet

Rekarens Spelmotivering

Falkenberg fick med sig ett oavgjort resultat efter en sen kvittering i den senaste omgången och är inne i en bra period just nu.

Falkenberg har verkligen ryckt upp sig sedan ligastarten och känns mer och mer som det laget man var år 2013 – året då man vann Superettan. I början av säsongen 2017 såg man oerhört bleka ut och var också utan en seger efter fem spelade omgångar. Men sedan vände det för Falkenbergs del, och idag befinner man sig på en fin femte plats med tre poäng upp till en kvalplats, en plats som kan innebära spel i Allsvenskan nästa säsong.

I den senaste ligaomgången lyckades Falkenberg stänka dit 1-1 i den 89:e matchminuten genom ett långskott av Johannes Vall. Matchen slutade till slut också 1-1 och känslan säger att den poängen kan visa sig vara oerhört viktig. Det är trots allt vibbar från 2013, när Falkenberg alltid fick med sig ett poäng, på ett eller annat sätt, och att inte förlora fotbollsmatcher – är alltid viktigt.

Årets 2013 när Falkenberg lyckades vinna Superettan var man oerhört svårslagna. Man plockade i princip alltid poäng, även om det såg ut att sluta med en förlust. Samma Falkenberg, fick vi bevittna under lördagen. Det var ett viltkämpande Falkenberg som inte gav upp förrän domaren blåste av matchen, sen att Johannes Vall lyckades stänka dit 1-1 på ett lite turligt sätt, förminskar inte prestationen på något sätt, utan det är just det fotboll handlar om – om att plocka poäng.

Värnamo fick enbart ett poäng med sig från matchen mot jumbolaget Gefle i den senaste omgången. Givetvis var detta en match de hade som målsättning att vinna, mycket på grund av att Gefle varit urusla hela säsongen genom. Matchen innan förlorade man också, mot lite bättre motstånd i Trelleborg. Formen ser betydligt mycket bättre ut för Falkenbergs del, som dessutom spelar på hemmaplan.

Falkenberg vinner – till slut:

Falkenberg spelade derby mot Varberg i matchen innan den mot GAIS. Varberg lyckades ta ledningen i den kampen, men Falkenberg lyckades vända och vinna med 3-1. Och som tidigare var inne på, kvitterade man sent mot GAIS senast, och därför säger känslan att Falkenberg går in med ett starkt självförtroende Inför matchen mot Värnamo.

Värnamo har dock inte varit dåliga i år, och antalet poäng bekräftar i synnerhet detta. Man har endast plockat fem poäng färre än hemmalaget i den här matchen och vi tror därför inte det blir en enkel uppgift för Falkenbergs del – det finns dessutom inga lätta matcher i den här ligan.

Dock talar mycket för hemmalaget, Tobias Englund, Erik Persson och Carlsson har alla sett bra ut under den senaste tiden. Mer viktigt är att både Englund och Persson hittat nätet ett par gånger i de senaste matcherna och det har varit helt avgörande för klubbens resultat under de senaste två månaderna. Vi tror därför man löser tre pinnar efter 90 spelade. Det lär dock behövas en riktigt stark prestation och fokus från matchminut ett.

Spelbolagen är överens om detta och ställer ut ett intressant odds på Falkenberg, oddset är tillräckligt lockande för att testas! Vi spelar därför den raka ettan här till fina 2,30 x insatsen hos Scandibet.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se