Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Norrköping - Eskilstuna


Spela!
Datum: Måndag 2017-08-07 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Spel: BLGM: Nej
Odds: 2.20
Bolag: Scandibet

Rekarens Spelmotivering

Norrköping tar sig an ligans svagaste lag på Östgötaporten och bjuds på en ypperlig fin chans till att vända på den negativa trenden.

Norrköping är uppe i fyra raka förluster och blivit helt avhängda i jakten på Malmö FF och ligaguldet. Man placerar i skrivande stund på en sjätte plats i tabellen med 13 poäng upp till Malmö FF. Det ser dessutom ut så att man blivit av med sin allra formstarkaste spelare i Niclas Eliasson, som sägs vara överens med Championship-klubben Bristol City.

Att spela mot Eskilstuna på Östgötaporten tror vi kan vara vändningen för Peking. Man har i de fyra senaste matcherna stött på tufft motstånd i form av Örebro, Elfsborg, AIK och Göteborg på bortaplan och känslan säger att man kan hitta tillbaka till rätt spår här på hemmaplan mot Eskilstuna. Tre av de fyra senaste förlusterna har trots allt kommit på bortaplan, och även om det enbart inte handlar om var man spelar, så väger det tungt i en sådan här kamp.

Många är ofta inne på att Eskilstuna är ett bättre lag än vad tabellen visar, att det finns en individuell skicklig i laget och att man borde ha mer poäng än vad man har. Faktum kvarstår dock att laget har oerhört svårt att vinna fotbollsmatcher. Kollektivet är inte tillräckligt sammansvetsat och då vinner man inte fotbollsmatcher.

Eskilstuna har spelat nio matcher på bortaplan den här säsongen och plockat ett poäng på dessa försöken. Man har dessutom endast mäktat med fem mål. Mycket talar därför för Norrköping i den här kampen, oavsett form de befinner sig i.

Vi synar målmarknaden:

Jens Gustafsson är väl medveten om alla rykten och skriverier som varit kring klubben under den senaste månaden. Hans jobb hänger löst och tre poäng i den här kampen är ett måste för att man ska kunna få lite andrum inför nästkommande uppgifter.

Med tanke på att man förlorat fyra raka matcher tror vi Jens sätter ytterligare fokus på försvarsspelet och spelar med en låg risk. Eskilstuna har trots allt en individuell skicklighet i laget och det gäller för Peking-försvaret att vara med i omställningarna.

Norrköping spelar samtidigt utan självförtroende och känslan säger att man kan vara någorlunda trögstartade. Eskilstuna kommer enbart att försvara sig i den här kampen, därför kommer det vara extra viktigt för Norrköping att få till det i den sista tredjedelen. Kreativiteten på offensiv planhalva måste förbättras, annars kommer nederlagen fortsätta att komma.

Spelbolagen tror starkt på en öppen matchbild. Man värderar Eskilstunas chanser till att göra mål som stora – vi tror snarare tvärtom. Norrköping kommer vara mer skärpta inför den här uppgiften, än de tidigare matcherna med tanke på den usla formen. Jens är dessutom väl medveten om att man är stora favoriter, och att det blir seger om man väl kommer upp i nivå. Det kommer vara stor fokus på försvarsspelet och man kommer spela med en låg risk. Man kan dessutom inte blunda för Eskilstunas usla resultat på bortaplan den här säsongen – och därför klickar vi inte, båda lagen gör inte mål i matchen till fina 2,20 x slanten hos Scandibet.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se