Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Nice - Ajax


Spela!
Datum: Onsdag 2017-07-26 20:45
Land: Frankrike
Liga: Champions League - Kval
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 2.12
Bolag: Betser

Rekarens Spelmotivering

Två målglada gäng drabbar samman i Nice under onsdagskvällen, när det vankas Champions League-kval.

Nice överraskade i princip hela fotbollseuropa i inledningen av säsongen 16/17, och var ett bra tag före både PSG och Monaco i den franska ligatabellen. Dock höll det inte hela vägen och man halkade till slut ner på en tredje plats. Överlag gjorde man en riktigt stark säsong och inför säsongen 17/18 ser det i princip lika lovande ut, rent truppmässigt.

Under Silly Season har Nice-spelarna var stekheta, där storklubbar som Juventus och Inter visat intresse för Dalbert. Seri är en annan lirare som bland annat Barcelona sägs vara intresserade av. Men i skrivande stund är båda spelarna inskrivna i Nice och väntas också spela mot Ajax under onsdagen. En annan viktig faktor är att Balotelli och Plea är kvar i klubben. Ricardo Pereira är dock förlorad, han har gått tillbaka till Porto igen efter att ha varit utlånad i ett år.

Känslan säger därför att Nice fortsatt kommer att vara ett offensivt lag. Det finns ingen som helst anledning till att börja ändra spelidé med tanke på att det höll förra säsongen. Och med två goda säsonger i bagaget går man in i säsongen 17/18 med ett högt huvud.

Ajax lyckades inte vinna den holländska ligan förra säsongen, utan det var Feyenoord som drog det längsta strået och säkrade ligasegern i den allra sista omgången. Inför säsongen 17/18 är Ajax, tillsammans med PSV favoriter till att vinna ligaguldet. Ett Ajax-guld betalar i skrivande stund 2,38 x slanten hos Bet365. Och de flesta minns säkerligen att Ajax spelade Europa Leauge-final mot Manchester United förra säsongen, och där bekräftade verkligen Ajax att de tillhör ett av de bättre lagen i Europa.

Överspelet synas:

Ajax gjorde mycket mål under förra årets upplaga av Europa League och visade att deras offensiv tillhör ett av de bättre i Europa Leauge. Man snittade nästan två mål/match i slutspelet förra året. Inför säsongen har man dessutom gjort klart med Klas Jan Huntelaar, en anfallare som öst in mål för olika klubbar ute i Europa.

Det verkar dessutom som att man får behålla stortalangen Kasper Dolberg. 19-åringen är ett het ämne ute i Europa just nu och Real Madrid ryktas vara intresserade av dansken. Får man behålla honom så har Ajax en fin chans till att vinna ligaguldet den här säsongen, men även utmana om andra platsen i ett eventuellt gruppspel i Champions League.

Både Nice och Ajax är två offensiva klubbar som gör mycket mål. Dubbelmötet är på förhand i princip omöjligt att förutspå, men vi tror på två målrika matcher. Båda klubbarna har fina anfallsuppsättningar i form av Balotelli & Plea och Huntelaar & Dolberg – där den sistnämnde säkerligen vill stänka dit en balja för att stärka sina aktier ytterligare under juli månad.

Samtliga spelbolag värderar båda lagens chanser till att gå vidare som lika stora, precis som vi tidigare var inne på. Dock håller vi inte med spelbolagen om att det blir ett målsnålt möte under onsdagen. Vi tror på det motsatta och synar över 2,5 mål i matchen till fina 2,12 x slanten hos spelbolaget som erbjuder alla nya kunder 1000 kr i välkomstbonus plus 50 free spins. Lås upp bonusen här: Betser! Stort lycka till vid rygg.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Bet365 för att streama matchen gratis.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se