Inför matchen

En bra spelare Ă€r alltid förberedd med all tillgĂ€nglig information - och den sammanstĂ€ller Rekar.se Ă„t dig. LĂ€s mer hĂ€r →

Rekar Challenge
RC Àr en gratistÀvling dÀr du bland annat kan satsa poÀng pÄ utvalda matcher varje dag. LÀs mer hÀr
2023-03-21 - 19:30
Malmö - BrynÀs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
FÀrjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - TimrĂ„

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



Allsvenskan 2020 - vi besvarar frćgor som rör den svenska fotbollsfesten

31 Jan 2020 kl 16:01, RekarGÄ till bloggen - Följ via RSS

Bild: Unsplash

Det svenska fotbollsåret drar inom kort igång på riktigt, när Allsvenskan 2020 startar om ungefär två månader, närmare bestämt den 5 april. Vilken klubb presterar på topp i år? Hur ser formen för favoritspelarna ut denna säsong? Och var kan man streama fotbollsmatcherna? Frågorna inför årets Allsvenskan är många!

Hur mår lagen inför Allsvenskan 2020?

Förra året var det som bekant klubben Djurgården IF som tog hem segern i mästerskapen. Totalt sett har Djurgården IF sedan tidigare tagit 8 segrar, vilket gör laget ordentligt vasst i sammanhanget. Tätt efter syntes klubbarna Malmö FF, Hammarby IF och AIK, som även dem levererade mycket bra prestationer totalt sett. Spekulationerna inför kommande säsong skiljer sig, och här blir det förstås intressant att kolla på de individuella spelarnas tidigare prestationer och potentiell dagsform. Exempelvis så är Svante Ingesson klar till Kalmar IF, och efter sin tid i italienska Udinese verkar han mer taggad än någonsin. Kanske kan han liva upp stämningen i laget? Andra namn som blir intressanta att hålla ögonen på är Pauliho, som blivit klar till Hammarby och går in som ersättare för Nikola Djurdjic. Även Mohamde Buya Turay i Djurgårdens IF har höga förväntningar på sig, denna spelare toppade nämligen listan över bästa målskytt under föregående års Allsvenskan, det med 15 mål. På denna lista syntes även Robin Söder (IFK Göteborg) och Muamer Tankovi? (Hammarby IF) som bägge landade på 14 mål under mästerskapet föregående år.

Även om tidigare års resultat och prestationer kan vara en indikator kring tänkbara förutsättningar inför Allsvenskan 2020, där det förstås viktigt att hålla sig uppdaterad kring vad som sker i fotbollsvärlden. För maximalt engagemang i Allsvenskan är det fördelaktigt att inför matcherna göra research kring faktorer som spelarnas dagsform och aktuella matchresultat. I sådan kontext presenteras ofta sportnyheter, aktuella odds och spekulationer kring matcher, som kan vara till nytta vid betting. Genom att läsa nyheter som rör Allsvenskan, där läsaren kan ta del av aktuella skador, fotbollsframgångar och klubbarnas nyförvärv anser många att det blir extra spännande att följa mästerskapen och andra fotbollsturneringar, antingen skrikandet på arenan, eller i sammanhang av live betting och oddsspel.

Bild: Unsplash

Var kan jag kolla på Allsvenskan?

Det bästa sättet att uppleva Allsvenskan på, är förstås att vara på plats när matcherna äger rum. Nyligen gick man ut med ett fullständigt spelschema för Allsvenskan där matcher sker i 30 omgångar från och med den 5 april till och med den 8 november. Notera att datum och tider som anges i spelschemat kan komma att förändras något över tid. Har du möjlighet att uppleva fotbollsfesten IRL bör du se till att planera in en och annan resa som tajmar med spelschemat. Har du tur så spelas någon match på en plan nära dig! Föredrar du att kolla på matcherna hemifrån, kanske (och förslagsvis) med ett gäng andra fotbollstokiga vänner, är möjligheterna till streaming av Allsvenskan goda. I år sänds matcherna på både Dplay och Cmore. Glöm inte skriva in datumen för ditt favoritlag i kalendern!

Peppen inför Allsvenskan 2020 är enorm! Det blir spännande att se om Djurgården IF försvarar titeln även i år, eller om någon av de andra favorittippade lagen kammar hem segern.



Spelbolag

ÅldersgrĂ€ns 18+ Regler & villkor gĂ€ller för samtliga spelbolag.

FÄ ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & HÀmta bonusen hÀr
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - HÀmta hÀr
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - HÀmta hÀr

Vi rekommenderar

VÀlkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet HÀmta den hÀr!
Hos Campobet fÄr du ett gratisspel upp till 120 kr - HÀmta den hÀr!
VÀlj mellan tvÄ bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sÀtt in 100 kr och fÄ 500 kr - HÀmtas hÀr!
Hos betsson fÄr du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - HÀmta den hÀr!
Hos betsafe fÄr du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - HÀmta den hÀr!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rÀttigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se Àr en oberoende webbsida och Àr inte ansluten till nÄgon spelsajt. VÄrt primÀra mÄl Àr att tillsammans med vÄra
anvÀndare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tÀvlingar, bloggar och
dagliga diskussioner pÄ speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
ÅldersgrĂ€ns 18+ Regler & villkor gĂ€ller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se