Inför matchen

En bra spelare Ă€r alltid förberedd med all tillgĂ€nglig information - och den sammanstĂ€ller Rekar.se Ă„t dig. LĂ€s mer hĂ€r →

Rekar Challenge
RC Àr en gratistÀvling dÀr du bland annat kan satsa poÀng pÄ utvalda matcher varje dag. LÀs mer hÀr
2023-03-21 - 19:30
Malmö - BrynÀs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
FÀrjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - TimrĂ„

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



Säsongsstart i SHL

11 Sep 2019 kl 00:14, RekarGÄ till bloggen - Följ via RSS

September innebär inte bara att hösten är här utan även att hockeysäsongen drar igång på allvar. Den 14 september spelas första omgången i svenska hockeyligan, SHL, och sedan väntar ytterligare 51 omgångar innan de svenska mästarna ska koras någon gång under våren. Den kommande SHL-säsongen ser ut att kunna bli riktigt spännande, inte minst med tanke på det finns två nykomlingar med när serien drar igång. Ett riktigt klassiskt lag samt ett lag som gör sin allra första säsong i högsta serien.

 

Regerande mästarna favoriter

Vi minns alla hur det slutade i våras när Frölunda till slut tog hem SM-guldet efter att ha besegrat Djurgården i finalen med 4-2 i matcher och fick lyfta Le Mat-pokalen i Globen. SM-guldet var klart välförtjänt då Frölunda var det klart bästa laget i slutspelet. På vägen fram till finalen började man med att slå ut Malmö Redhawks i kvartsfinal med 4-1 i matcher och därefter gav man Luleå respass i semifinalen, där det också blev 4-1 i matcher. Det kanske mest imponerande med Frölunda under slutspelet var att man som regel vann sina matcher med minst två måls marginal. 

 

Source: Globen by Fredrik Posse via Wikipedia (CC BY-SA 3.0)

Det återstår nu att se om Frölunda lyckas försvara sitt guld, något som  brukar vara svårt i den hårda konkurrensen i SHL. Under de senaste 15 åren är det bara ett lag som försvarat ett SM-guld, nämligen Skellefteå som vann 2013 och 2014. Men, Frölunda har goda chanser att upprepa den bedriften, åtminstone om man ska tro spelbolagen. 

Tittar man på oddsen för elitserien betting ligger oddsen för att Frölunda ska ta hem SM-guldet på 6.00. Dock är det inget långt hopp till trion Luleå, Färjestad och Växjö Lakers, som samtliga har ett odds på 6.50 för SM-guld. Frölundas främsta utmanare om guldet är troligtvis Färjestad och Luleå, som förra säsongen slutade etta respektive tvåa i grundserien. Färjestad var också ytterst nära att ta sig till final i våras, men blev utslagna i semifinal av Djurgården, som gick segrande ur en stenhård matchserie som slutade 4-3 i matcher. 

För Luleås del har laget redan innan säsongen startat åkt på ett tungt avbräck, då Emil Larsson ser ut att missa större delen av hösten. Forwarden har nämligen dragit på sig en skada som gör att han troligtvis inte kommer att vara spelklar förrän i slutet av november. 

 

Hur ska det gå för SHL-debutanten?

En av de stora snackisarna inför den kommande säsongen är förstås hur det ska gå för nykomlingarna Leksand och inte minst IK Oskarshamn, ett lag som aldrig spelat i varken SHL eller den tidigare Elitserien. Det småländska laget stod för en stor bragd när de i våras besegrade Timrå i SHL-kvalet med 4-3 i matcher. Frågan är nu om det kommer att bli mer än en säsongs SHL-spel i Be-Ge Hockey Center, då nya lag brukar ha svårt att hävda sig. 

Något som bland annat Leksand känner till mer än väl. Senaste gången det klassiska dalalaget var uppe i SHL, 2016/17, blev det inte mer än en säsong i högsta serien. Detsamma gällde för övrigt Timrå, som åkte ur SHL i våras efter förlusten mot Oskarshamn i SHL-kvalet.

 

Source: Be-Ge Hockey Center by Mlp20 via Wikipedia (CC BY-SA 3.0)



Spelbolag

ÅldersgrĂ€ns 18+ Regler & villkor gĂ€ller för samtliga spelbolag.

FÄ ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & HÀmta bonusen hÀr
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - HÀmta hÀr
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - HÀmta hÀr

Vi rekommenderar

VÀlkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet HÀmta den hÀr!
Hos Campobet fÄr du ett gratisspel upp till 120 kr - HÀmta den hÀr!
VÀlj mellan tvÄ bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sÀtt in 100 kr och fÄ 500 kr - HÀmtas hÀr!
Hos betsson fÄr du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - HÀmta den hÀr!
Hos betsafe fÄr du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - HÀmta den hÀr!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rÀttigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se Àr en oberoende webbsida och Àr inte ansluten till nÄgon spelsajt. VÄrt primÀra mÄl Àr att tillsammans med vÄra
anvÀndare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tÀvlingar, bloggar och
dagliga diskussioner pÄ speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
ÅldersgrĂ€ns 18+ Regler & villkor gĂ€ller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se