Inför matchen

En bra spelare Ă€r alltid förberedd med all tillgĂ€nglig information - och den sammanstĂ€ller Rekar.se Ă„t dig. LĂ€s mer hĂ€r →

Rekar Challenge
RC Àr en gratistÀvling dÀr du bland annat kan satsa poÀng pÄ utvalda matcher varje dag. LÀs mer hÀr
2023-03-21 - 19:30
Malmö - BrynÀs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
FÀrjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - TimrĂ„

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



Förhandsfavoriterna i damernas Wimbledon

13 Jun 2019 kl 13:21, RekarGÄ till bloggen - Följ via RSS

På herrsidan finns det tre giganter: Rafael Nadal, Novak Djokovic och Roger Federer. Men på damsidan finns det inte någon självklar drottning. Serena Williams må var dubbad drottningen av tennis tillsammans med sin syster Venus, men tidens tand och skador har gjort att de inte längre når lika många finaler som tidigare. Istället har det kommit fram nya tjejer. Men de har svårt att uppnå samma kontinuerligtet och det är vanligare att det koras en ny vinnare vid varje Grand Slam än att det är samma person som vinner flera tävlingar i rad. 

("court" (CC BY 2.0) av escribileamauro.)

 

Om bara några veckor är det dags för årets tredje Grand Slam-mästerskap. Den 1 juli är det dags för den prestigefyllda grästävlingen Wimbledon i Storbritannien och det finns flera damer som kan vara med och slåss om titeln. Vi tar en titt på några av favoriterna. 

 

Ashleigh Barty

Australiskan Ashleigh Barty vann sin första Grand Slam-turnering i Paris den 8 juni. I en enkel och bestämd match slog hon ut den unga tjeckiskan Marketa Vondrousova. Hon behövde endast 72 minuter. Vad som gör den här segern så speciell är att Barty, som även kallas Ash, faktiskt lade av med tennisen i nästan ett och ett halvt år för fem år sedan då hon tyckte att tennisen var en ensam sport. Men hon kunde inte hålla sig borta från banan och efter månader av hårt arbete tog hon sin första Grand Slam-titel och klättrade till en andra plats på världsrankingen. Trots den här segern är hon inte storfavoriten i Wimbledons tennis odds. Hennes odds för vinst är enligt https://extra.bet365.com/news/sv/Tennis 9.00.

 

Serena Williams 

Amerikanskan Serena Williams har enligt oddsen bäst chans att vinna på det brittiska gräset. Däremot finns det frågetecken gällande hennes  nuvarande fysik. Hon åkte ur Franska Öppna redan i tredje omgången efter att ha blivit utslagen av landsmaninnan Sofia Kenin med 6-2, 7-5. Hon fick även dra sig ur Miami Open i mars efter att hon vann mot svenskan Rebecca Peterson, skriver https://www.svt.se/sport/tennis/williams-skadesmall-drar-sig-ur-turnering. Anledningen var en knäskada som har orsakat henne bekymmer sedan hon kom tillbaka till tennisen 2018 efter att ha fött sitt första barn. 

("Serena" (CC BY-ND 2.0) av iShot71.)

 

Angelique Kerber

Hur är det då med förra årets segrarinna, Angelique Kerber? 2018 vann hon med 6-3, 6-3 mot Serena Williams, minns https://www.eurosport.se/tennis/wimbledon/2018. Men odddsen är inte på hennes sida utan ligger på höga 13.00. I Paris blev hon utslagen redan i den första omgången av nykomlingen Anastasia Potapova. Den 31-åriga tyskan kom däremot till turneringen med en ankelskada och hon sa i intervjuer inför matchen att hon ville spela trots sina smärtor. Samtidigt är grusunderlaget inte hennes bästa och hon är noterbart bättre på gräs och hardcourt. Detta måste man ta i beaktning när man diskuterar hennes vinstchanser i Wimbledon. 

 

Utöver dessa tre fantastiska tennisspelare finns de flera andra damer som kan utmana titeln. Den nuvarande världsettan Naomi Osaka vann US Open förra året och Australian Open tidigare i år. Simona Halep, den tidigare världstvåan, är en stark motståndare, vilket även Petra Kvitova, Johanna Konta, Karolina Pliskova, Sloane Stephens och många fler är.



Spelbolag

ÅldersgrĂ€ns 18+ Regler & villkor gĂ€ller för samtliga spelbolag.

FÄ ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & HÀmta bonusen hÀr
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - HÀmta hÀr
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - HÀmta hÀr

Vi rekommenderar

VÀlkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet HÀmta den hÀr!
Hos Campobet fÄr du ett gratisspel upp till 120 kr - HÀmta den hÀr!
VÀlj mellan tvÄ bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sÀtt in 100 kr och fÄ 500 kr - HÀmtas hÀr!
Hos betsson fÄr du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - HÀmta den hÀr!
Hos betsafe fÄr du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - HÀmta den hÀr!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rÀttigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se Àr en oberoende webbsida och Àr inte ansluten till nÄgon spelsajt. VÄrt primÀra mÄl Àr att tillsammans med vÄra
anvÀndare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tÀvlingar, bloggar och
dagliga diskussioner pÄ speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
ÅldersgrĂ€ns 18+ Regler & villkor gĂ€ller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se