Inför matchen

En bra spelare Ă€r alltid förberedd med all tillgĂ€nglig information - och den sammanstĂ€ller Rekar.se Ă„t dig. LĂ€s mer hĂ€r →

Rekar Challenge
RC Àr en gratistÀvling dÀr du bland annat kan satsa poÀng pÄ utvalda matcher varje dag. LÀs mer hÀr
2023-03-21 - 19:30
Malmö - BrynÀs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
FÀrjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - TimrĂ„

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



Klara för semifinal i CL

23 Apr 2019 kl 19:12, RekarGÄ till bloggen - Följ via RSS

Klara för semifinal i CL

 

Det drar ihop sig till final i Champions League. Som de flesta säkert trodde gick Barcelona vidare efter att ha mött Manchester United. Men vad de flesta förmodligen inte trodde var att holländska Ajax skulle slå ut Serie A-ledarna Juventus. De kommer nu att ställas mot Premier League-trean Tottenham, medan Barca möter ligaledarna Liverpool.

 

(Källa: Pexels)

 

Ajax: 22 år sedan sist

Det är ett ungt Ajax som har visat fotbollseuropa hur de nya generationerna med duktiga fotbollsspelare spelar. Lagkaptenen Matthijs de Ligt är blott 19 år och redan den ledare laget behöver. Den första kvartsfinalmatchen slutade 1-1 på hemmaplan för holländarna. Under den andra matchen såg det för en stund ut som att det italienska laget hade grepp om matchen, men skenet bedrog. För första gången på 22 år är Ajax vidare till semifinal i Champions League. Experterna har fått tänka om och de nya Betfair champions league oddsen visar att Ajax vinstodds har sänkts till 7,5. De allra största favoriterna är också vidare till semin. Barcelona slog ut Manchester United och lagets supervapen Lionel Messi är redo att ta ytterligare en Champions League-seger. 

 

Messi i toppform

Messi är i toppform. Barcelonas stöttepelare såg till att säkra lagets plats i semifinalen med att göra två av de tre målen i den sista matchen mot Manchester United. Matchen spelades på Camp Nou för en publik med närmare 97 000 åskådare och engelsmännen kände pressen. Messi gjorde sitt första mål efter 16 minuter och lyckades peta in det andra fyra minuter senare, dock med hjälp av en målvaktstavla från David de Gea. Det tredje målet sattes av Philippe Coutinho i den 60:e minuten och publiken började att segerjubla flera minuter innan domaren blåste av.   

 

(Källa: Pexels)

Fortfarande en chans 
Det finns fortfarande en chans att det blir en brittisk seger i Champions League och Barca ska inte ta ut något i förskott. De kommer att möta de brittiska Premier League-ledarna Liverpool. De hade kvartsfinalerna i sin hand och vann enkelt över Porto med sammanlagt 6-1. Dramatiken fanns istället i kampen om vilka som skulle få möta Ajax.

 

Manchester City ställdes mot Tottenham och det var Manchester-laget som var favoriter. Tottenham ledde med 1-0 inför den sista matchen, som både blev dramatisk och målrik. I slutminuterna stod det 4-3, vilket tog totalen till 4-4 med fördel Tottenham med flest gjorda bortamål. Då lyckads Raheem Sterling göra 5-3 till City, men glädjen blev kortlivad. VAR dömde bort målet för offside och med bara två minuter kvar att spela blev det Spurs som gick vidare. City-tränaren Pep Guardiola var besviken men sa ändå att han höll med domen om att målet var offside.

 

Mot final

Ajax och Barcelona kommer alltså att möta Tottenham och Liverpool i semifinalerna. Matcherna kommer att spelas tisdagen den 30 april och tisdagen den 7 maj. Därefter kommer finalen att spelas på Atletico Madrids hemmaarena Wanda Metroplitano. Datumet för den matchen är den 1 juni.

 

Kommer Liverpool att lyckas vinna både Champions League och den nationella ligan? Kommer Ajax att vinna ligan för första gången sedan 1995? Eller blir det Barca som får lyfta pokalen för sjätte gången? Det återstår att se.



Spelbolag

ÅldersgrĂ€ns 18+ Regler & villkor gĂ€ller för samtliga spelbolag.

FÄ ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & HÀmta bonusen hÀr
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - HÀmta hÀr
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - HÀmta hÀr

Vi rekommenderar

VÀlkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet HÀmta den hÀr!
Hos Campobet fÄr du ett gratisspel upp till 120 kr - HÀmta den hÀr!
VÀlj mellan tvÄ bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sÀtt in 100 kr och fÄ 500 kr - HÀmtas hÀr!
Hos betsson fÄr du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - HÀmta den hÀr!
Hos betsafe fÄr du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - HÀmta den hÀr!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rÀttigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se Àr en oberoende webbsida och Àr inte ansluten till nÄgon spelsajt. VÄrt primÀra mÄl Àr att tillsammans med vÄra
anvÀndare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tÀvlingar, bloggar och
dagliga diskussioner pÄ speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
ÅldersgrĂ€ns 18+ Regler & villkor gĂ€ller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se