Inför matchen

En bra spelare Ă€r alltid förberedd med all tillgĂ€nglig information - och den sammanstĂ€ller Rekar.se Ă„t dig. LĂ€s mer hĂ€r →

Rekar Challenge
RC Àr en gratistÀvling dÀr du bland annat kan satsa poÀng pÄ utvalda matcher varje dag. LÀs mer hÀr
2023-03-21 - 19:30
Malmö - BrynÀs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
FÀrjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - TimrĂ„

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



Sveriges bästa arenor för evenemang

06 Mar 2019 kl 21:58, RekarGÄ till bloggen - Följ via RSS

Sveriges bästa arenor för evenemang 

I Sverige så finns det flera fina arenor som är till för sportevent såväl som för annan typ av underhållning. Om du tycker att störst är bäst så kanske du är mest intresserad av Sveriges största arenor. Men det finns ju faktiskt mer än storlek som gör till då det handlar om en plats där många ska samlas för att följa ett event.

Det finns arenor som folk verkligen gillar. Det kan ha lite olika anledningar. Här är några av de allra bästa i Sverige om vi går på de omdömen som besökare har gett online…

Stadion i Malmö

För fotbollsfantaster så är Stadion i Malmö ett måste. Det här är en mycket populär anläggning som invigdes 1958 med fotboll. Den tillhör definitivt de främsta arenorna i Sverige och gillas skarpt av besökare. Det som får tummen upp är faktiskt att denna arena inte är så stor. Det skapar en mysig stämning. En del kallar detta för vinnarstämning men det kan man förstås tolka lite olika beroende på det event som pågår.

Malmö Stadion har gott om toaletter vilket verkligen är viktigt. Dessutom så tycker besökare om att det är enkelt att köpa saker att äta och dricka då det blir dags för match. Akustiken är bra och ståplatserna är riktigt bekväma.

Globen i Stockholm

Det här var en gång ett helt fantastiskt byggprojekt som många drömde om att få genomföra. Idag kallas det vita klotet för Ericsson Globe, men de flesta i Sverige säger helt enkelt Globen. Arenan byggdes för VM i hockey 1989. Den var en stor nyhet i Stockholm och i resten av Sverige. Sedan dess så har det blivit mycket mer än hockey. Globen är en arena för sport, musik och mer. 

Scandinavium i Göteborg

Det här är en populär arena som kan vara bäst beroende på vad du ska se. För sport så fungerar det mycket bra. Det finns gott om plats och dessutom så finner besökare goda tilltugg att köpa under eventet. Huvudrestaurangen i entrén är känd för att ha riktigt gott kaffe. Det kan vara ett tips att lägga på minnet om du ska till arenan för att se en show eller för en match.

Omdömen om Scandinavium är för det mesta positiva. Men det finns de som menar att ljudet inte är det bästa för musik och så kan det kanske vara. Men för sport så kan Scandinavium helt klart ses som en av Sveriges allra bästa arenor.

Friends arena i Stockholm

En mörk vinterkväll så känns Friends som en juvel i mörkret. Det här är arenan som har satt Solna på kartan. Friends används för så många olika saker. Du kan se matcher och gå på mässa i lokalerna som är moderna och rymliga. Atmosfären är mycket fräsch och inspirerande så Friends måste också ses som en av Sveriges bästa arenor för olika typer av evenemang.



Spelbolag

ÅldersgrĂ€ns 18+ Regler & villkor gĂ€ller för samtliga spelbolag.

FÄ ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & HÀmta bonusen hÀr
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - HÀmta hÀr
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - HÀmta hÀr

Vi rekommenderar

VÀlkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet HÀmta den hÀr!
Hos Campobet fÄr du ett gratisspel upp till 120 kr - HÀmta den hÀr!
VÀlj mellan tvÄ bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sÀtt in 100 kr och fÄ 500 kr - HÀmtas hÀr!
Hos betsson fÄr du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - HÀmta den hÀr!
Hos betsafe fÄr du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - HÀmta den hÀr!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rÀttigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se Àr en oberoende webbsida och Àr inte ansluten till nÄgon spelsajt. VÄrt primÀra mÄl Àr att tillsammans med vÄra
anvÀndare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tÀvlingar, bloggar och
dagliga diskussioner pÄ speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
ÅldersgrĂ€ns 18+ Regler & villkor gĂ€ller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se