UNIK BONUS till alla Rekar.se-besökare - Sätt in 500 och spela med 1500:- Klicka här

Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2019-05-25 - 16:00
BK Häcken - IFK Göteborg

   

2019-05-25 - 16:00
Malmö FF - AFC Eskilstuna

   

2019-05-25 - 16:00
Newport - Tranmere

   

2019-05-25 - 17:00
Midtjylland - Esbjerg

   

2019-05-25 - 17:00
Odense - Bröndby

   

2019-05-25 - 18:00
Frosinone - Chievo

   

2019-05-25 - 18:00
Helsingborg - Falkenberg

   

2019-05-25 - 18:00
Jönköping - Brage

   

2019-05-25 - 20:30
Bologna - Napoli

   

2019-05-25 - 21:00
Benevento - Cittadella

   

VAR UPPDATERADDe bästa speltipsen för poker

05 Dec 2018 kl 13:41, RekarGå till bloggen - Följ via RSS

De bästa speltipsen för poker: Callmachine

 

Poker, we are in it for the money, men saken är den att inte alla spelar poker för pengarnas skull – och de som inte gör det är de farligaste spelarna av alla. Vad är en  callmachine? Varför ska man vara väldigt försiktig när man har en callmachine vid bordet? Här får du svaren – och tipsen som gör dig till en mer slipad och förberedd pokerspelare.

 

Det är vid pokerborden agnarna sållas från vettet. Enligt de som gjort statistiken så är det fem procent av spelarna som håvar hem 95 procent av vinsterna vid pokerborden. Det är också ett faktum att det i regel är samma människor som slutar vid finalborden vid pokerturneringarna. Dessa spelare har någonting gemensamt som majoriteten av spelarna saknar – fokus.

Fokus är förmågan att bortse från alla distraktioner. En riktigt slipad pokerspelare kan läsa av motspelarna och kasta ett par i Ess när situationen talar för att det är det rätta. Vill du läsa mer om poker? Onlinepoker.se är din expertguide inom ämnet!

 

En raise som faller platt

 

De spelare som aldrig kommer att nå till finalborden är de som inte förstår att poker är ett spel som handlar om två saker; pengar och information. Denna typ av spelare har en summa pengar att spela för och några timmar till övers – och de lägger inte så stor vikt vid spelet annat än som ett tidsfördriv. Dessa spelare är farliga –  de är oemottagliga för den information som förmedlas vid bordet och de kan därför bli den seriöse pokerspelarens fall. 

 

Att göra en raise betyder ”jag har en riktigt bra hand”. Tanken med att höja är att skrämma bort sämre händer från bordet så att du inte förlorar mot en sämre hand. För en spelare som inte förstår den information som spelarnas agerande ger - faller höjningen platt. Den betyder ingenting. Detta är den typ av spelare som vägrar lägga en hand om vederbörande har en ess – oavsett kicker. Det är också den typen av spelare som du med din Ess, Kung kommer att förlora mot eftersom den spelaren inte låter sig skrämmas och till slut vinner med sin Ess, två (A,2) eftersom vederbörande får en tvåa på rivern. Detta är en så kallad; callmachine.

 

Studera spelarna

Hur ska du då hantera den här typen av medioker, till och med urusel, men farlig spelare? För det första måste du lokalisera vederbörande. Det gör du genom att studera de andra spelarna runt bordet. Även om du spelar online ska du ägna tid åt att studera dina motspelare. Spelar du online gör du det främst genom att titta på korten de visar samt studera hur de agerar. Det är en träningssak och du övar upp din förmåga att läsa motspelarna med tiden. 

 

Vid en turnering har du tid att göra det i början när insatserna inte är så höga. Du ska inte slösa dina marker utan lägga tiden på att studera dina motspelare – och du ska därför ha startkrav på dina händer. Det är inte hur många händer du deltar i som avgör spelets utgång utan hur du spelar de händer du deltar i. 

 

Har du tur så är det inga dåliga spelare runt bordet, då blir spelet intressantare. Om du har en eller flera callmaskiner runt bordet så märker du det på att de spelar varenda hand. Då ska du absolut ha höga startkrav på dina händer eftersom det kan bli kostsamt och till och med förödande att spela mot en person som inte har vett att lägga en skithand. Du gör bäst i att bida din tid och vänta på att spelaren åker ut från turneringen innan du lättar kraven på dina starthänder.  

 

Självklart kan du även utnyttja goda tillfällen och dra nytta av att callmachinen garanterat kommer att syna din hand. Vet du att du har en kanonhand, till exempel har fått in en triss – så ska du naturligtvis se till att potten blir så stor som möjligt och dra nytta av synmaskinens oförmåga att kasta sina slagna händer. Alltså; Har du en callmachine runt bordet så var på din vakt. Det finns inget tråkigare än att åka ur en turnering på grund av att man blir synad av en annan spelare! 

 

 

en aning om hur poker ska spelas.Kommentera


För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.
Spela hos Bet365 - världens största spelbolag sett till omsättning Registrera dig här
Betfair erbjuder alla nya kunder 100% bonus upp till 1000 kr - Registrera dig & Hämta bonusen här
Bethard erbjuder UNIK bonus till alla besökare på Rekar.se - Sätt in 500 - spela med 1500 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Sätt in 500 kr hos Unibet och få 1000 kr(200%) + 50 Free Spins - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
LeoVegas dubblar din insats upp till 2000 kr - Hämta det här!
+18 regler & villkor gäller
Hos betsson får du en bonus på upp till 1000 kr - Hämta den här!
Hos betsafe får du en bonus på upp till 1000 kr - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se