UNIK BONUS till alla Rekar.se-besökare - Sätt in 500 och spela med 1500:- Klicka här

Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2019-02-17 - 12:00
Spal - Fiorentina

   

2019-02-17 - 15:00
Bordeaux - Toulouse

   

2019-02-17 - 15:00
Caen - Strasbourg

   

2019-02-17 - 15:00
Lille - Montpellier

   

2019-02-17 - 15:00
Udinese - Chievo

   

2019-02-17 - 17:00
Reims - Rennes

   

2019-02-17 - 18:30
Villarreal - Sevilla

   

2019-02-17 - 20:30
Napoli - Torino

   

2019-02-17 - 21:00
St. Etienne - PSG

   

VAR UPPDATERADEn överblick över den svenska sportbettingmarknaden 2018

Följ via RSS

01 Jan 2019 kl 21:48, Rekar

En överblick över den svenska sportbettingmarknaden 2018

Sverige är en sportande nation. Det nationella intresset för sport i alla dess formerär en del av vår kultur, och det är något som märks av i statistiken över ungdomars intressen och fritidssysselsättningar. Sju av tio svenska barn mellan 12–15 år idrottar i en klubb eller förening, och femtio procent av alla 16–18-åringar utövar någon form av sport. Även om färre sportar i en klubb eller förening i vuxen ålder hänger intresset för sport kvar. Vad gör man med ett sportintresse utan att utöva sporten? Man följer ligor, fördjupar sig i resultattabeller och engagerar sig som fan. Men man kan också krydda intresset med sportbetting, en marknad som vuxit sig stark i Sverige under de senaste åren.

Om man tittar på hur omsättningen för sportbetting har utvecklats under de senaste åren är det enkelt att förstå att populariteten i spelformen har ökat, både hos aktörer med svenskt tillstånd och hos aktörer utan svenskt tillstånd. Sportbetting, eller vadhållning som det också kallas, är den absolut populäraste spelformen online i Sverige – år 2017 utgjordes 42% av allt spelande online av olika typer av vadhållning. Med vadhållning menas att man satsar pengar på ett speciellt utfall av en händelse i framtiden. Det kan till exempel vara vilket fotbollslag som vinner en match, vilken häst som springer snabbast i ett travlopp eller vilken e-sportare som tar hem första rundan.

Anledningarna till varför intresset för vadhållning har ökat är många. En tydlig aspekt är tillgängligheten. I detta fall kan begreppet tillgänglighet ses ur flera perspektiv. För det första är det idag enklare att ta del av sporterna i sig. Du behöver inte åka till en stor arena för att ta del av Fotbollsallsvenskan, utan kan istället köpa ett abonnemang och se alla matcher på datorn. Om du inte vill göra det är antalet professionella bloggare och filmskapare på Youtube som vill guida dig genom årets säsong många – och det finns tillgängligt helt gratis. Det andra att beakta när det kommer till tillgänglighet är utbudet av aktörer online som erbjuder sportbetting och vadhållning av olika slag. Chansen att vinna stora pengar tack vare konkurrensen mellan de många olika spelbolagen lockar. Live betting på nätet hos populära spelbolag har mycket inflytande på marknaden. En tredje aspekt av tillgängligheten består av att vi ständigt är uppkopplade. Numera finns spelmöjligheterna med oss hela tiden och det är enkelt att öppna en app på sin smartphone för att spela på helgens stora match när man till exempel väntar på bussen eller på att pastan ska koka färdigt.

Trenden lär inte dö ut framöver. Den svenska spelmarknaden förändras mycket under 2019 i och med den nya spellagstiftningen. Redan från den 1 januari har en lång rad spelbolag beviljats licens för att bedriva spelverksamhet i Sverige och en majoritet av de som redan har godkänts sysslar med bland annat just vadhållning. Bland de mest populära sporterna att satsa pengar på hittar vi fotboll. Med tanke på att det är en av de mest populära sporterna i hela världen, och den utan tvekan mest populära sporten i vårt avlånga land, är det inte konstigt att det är en populär bettingsport. Premier League, Champions League, Allsvenskan, Superettan, La Liga – spännande matcher att satsa pengar på råder det ingen brist på. Även ishockeyn tillhör svensk sporttradition, och även här ser vi en utveckling på marknaden för sportbetting. Både den svenska hockeyligan SHL, och den nordamerikanska ligan NHL är populära i bettingsammanhang. Utöver dessa självklara favoritsporter är även golf, tennis, UFC och uppstickaren eSport populära på onlinebettingmarknaden. 

 

Det är mycket som talar för att marknaden för vadhållning och sportbetting i Sverige kommer att fortsätta att växa under de kommande åren. Kombinationen mellan den nya spellagstiftningen som framtiden bär, och den tekniska utvecklingen som hittills har fört intresset framåt, kan vi förvänta oss att spelandet online kommer att fortsätta att utvecklas. Att det har börjat bli en självklar del av svensk sportkultur att spela på resultat i olika matcher bidrar till att öka intresset för spelformen – det ska vara både kul och spännande att titta, och vetskapen att några smart satsade tior snabbt kan förvandlas till en helkväll med gänget efter matchen lockar många.


Kommentera (0)

De bästa speltipsen för poker

Följ via RSS

05 Dec 2018 kl 13:41, Rekar

De bästa speltipsen för poker: Callmachine

 

Poker, we are in it for the money, men saken är den att inte alla spelar poker för pengarnas skull – och de som inte gör det är de farligaste spelarna av alla. Vad är en  callmachine? Varför ska man vara väldigt försiktig när man har en callmachine vid bordet? Här får du svaren – och tipsen som gör dig till en mer slipad och förberedd pokerspelare.

 

Det är vid pokerborden agnarna sållas från vettet. Enligt de som gjort statistiken så är det fem procent av spelarna som håvar hem 95 procent av vinsterna vid pokerborden. Det är också ett faktum att det i regel är samma människor som slutar vid finalborden vid pokerturneringarna. Dessa spelare har någonting gemensamt som majoriteten av spelarna saknar – fokus.

Fokus är förmågan att bortse från alla distraktioner. En riktigt slipad pokerspelare kan läsa av motspelarna och kasta ett par i Ess när situationen talar för att det är det rätta. Vill du läsa mer om poker? Onlinepoker.se är din expertguide inom ämnet!

 

En raise som faller platt

 

De spelare som aldrig kommer att nå till finalborden är de som inte förstår att poker är ett spel som handlar om två saker; pengar och information. Denna typ av spelare har en summa pengar att spela för och några timmar till övers – och de lägger inte så stor vikt vid spelet annat än som ett tidsfördriv. Dessa spelare är farliga –  de är oemottagliga för den information som förmedlas vid bordet och de kan därför bli den seriöse pokerspelarens fall. 

 

Att göra en raise betyder ”jag har en riktigt bra hand”. Tanken med att höja är att skrämma bort sämre händer från bordet så att du inte förlorar mot en sämre hand. För en spelare som inte förstår den information som spelarnas agerande ger - faller höjningen platt. Den betyder ingenting. Detta är den typ av spelare som vägrar lägga en hand om vederbörande har en ess – oavsett kicker. Det är också den typen av spelare som du med din Ess, Kung kommer att förlora mot eftersom den spelaren inte låter sig skrämmas och till slut vinner med sin Ess, två (A,2) eftersom vederbörande får en tvåa på rivern. Detta är en så kallad; callmachine.

 

Studera spelarna

Hur ska du då hantera den här typen av medioker, till och med urusel, men farlig spelare? För det första måste du lokalisera vederbörande. Det gör du genom att studera de andra spelarna runt bordet. Även om du spelar online ska du ägna tid åt att studera dina motspelare. Spelar du online gör du det främst genom att titta på korten de visar samt studera hur de agerar. Det är en träningssak och du övar upp din förmåga att läsa motspelarna med tiden. 

 

Vid en turnering har du tid att göra det i början när insatserna inte är så höga. Du ska inte slösa dina marker utan lägga tiden på att studera dina motspelare – och du ska därför ha startkrav på dina händer. Det är inte hur många händer du deltar i som avgör spelets utgång utan hur du spelar de händer du deltar i. 

 

Har du tur så är det inga dåliga spelare runt bordet, då blir spelet intressantare. Om du har en eller flera callmaskiner runt bordet så märker du det på att de spelar varenda hand. Då ska du absolut ha höga startkrav på dina händer eftersom det kan bli kostsamt och till och med förödande att spela mot en person som inte har vett att lägga en skithand. Du gör bäst i att bida din tid och vänta på att spelaren åker ut från turneringen innan du lättar kraven på dina starthänder.  

 

Självklart kan du även utnyttja goda tillfällen och dra nytta av att callmachinen garanterat kommer att syna din hand. Vet du att du har en kanonhand, till exempel har fått in en triss – så ska du naturligtvis se till att potten blir så stor som möjligt och dra nytta av synmaskinens oförmåga att kasta sina slagna händer. Alltså; Har du en callmachine runt bordet så var på din vakt. Det finns inget tråkigare än att åka ur en turnering på grund av att man blir synad av en annan spelare! 

 

 

en aning om hur poker ska spelas.


Kommentera (0)

Arsenal - Liverpool: Två supererbjudanden!

Följ via RSS

02 Nov 2018 kl 21:41, Rekar

Betfair erbjuder två olika erbjudande till mötet mellan Arsenal och Liverpool som startar lördag 18:30.

 

Erbjudande #1:

40.00 gånger pengarna på att det görs minst ETT mål i matchen.

Ta del av erbjudandet här

Ange kampanjkod: ZFBMGD

 

Erbjudande #2:

12.00 gånger pengarna på att Liverpool vinner matchen.

Ta del av erbjudandet här

Ange kampanjkod: ZFBMGK

 

Notera: Gäller endast nya kunder.


Kommentera (0)

Hämta en Champions League-bonus!

Följ via RSS

17 Sep 2018 kl 23:51, Rekar

Champions League är tillbaka med hela 16 matcher den här veckan. Vi på Rekar.se kommer i vanlig ordning bjuda på speltips dagligen, erbjudanden samt unika bonusar.

Tisdagens matcher & odds:

18:55 Barcelona PSV - 1.11 11.00 26.00
18:55 Inter Tottenham - 2.75 3.25 2.80
21:00 Club Brugge Dortmund - 4.50 4.00 1.80
21:00 Crvena zvezda Napoli - 9.00 4.50 1.44
21:00 Galatasaray Lok. Moskva - 1.85 3.60 4.75
21:00 Liverpool PSG - 2.14 3.80 3.40
21:00 Monaco Atl. Madrid - 5.75 3.60 1.75
21:00 Schalke FC Porto - 2.70 3.30 2.87

 

Onsdagens matcher & odds:

18:55 Ajax AEK - 1.40 5.00 9.00
18:55 Shakhtar Hoffenheim - 2.00 3.80 3.80
21:00 Benfica Bayern - 6.50 4.50 1.53
21:00 Manchester City Lyon - 1.18 8.50 17.00
21:00 Plzen CSKA Moscow - 2.37 3.25 3.40
21:00 Real Madrid AS Roma - 1.36 5.75 8.50
21:00 Valencia Juventus - 4.75 3.70 1.83
21:00 Young Boys Manchester Utd - 5.25 4.00 1.70

Notera att samtliga samtliga odds kan förändras.

 

 

Insättningsbonusar

 


 

 SpelbolagBonus
1 200%
2 1000 KR
3 Läs mer
4 5000 KR
5 1000 KR
6 1000 KR
7 1500 KR
8 1000 KR
9 1000 KR
10 1000 KR
11 1000 KR
12 1000 KR
13 500%
14 500%
15 1000 KR
16 1000 KR
17 1500 KR
18 1000 KR
19 500%
20 1000 KR
21 1000 KR
22 1000 KR
23 1000 KR
24 1000 KR
25 2000 KR
26 300%
27 1000 KR
28 1000 KR
29 1000 KR
30 1000 KR
31 1000 KR
32 500 KR

 

Det går jättebra att höra av sig till info@rekar.se ifall man behöver hjälp att komma igång med en bonus - eller andra spel- och sportfrågor.


Kommentera (0)

Hämta en bonus inför Champions League

Följ via RSS

20 Feb 2018 kl 00:13, Rekar

Champions League är tillbaka med fyra matcher den här veckan. Vi på Rekar.se kommer i vanlig ordning bjuda på speltips, erbjudanden, tävlingar & annat gott.

Tisdag:

20:45 Chelsea mot Barcelona

20:45 Bayern München mot Besiktas

Onsdag:

20:45 Sevilla mot Manchester United

20:45 Shakhtar mot Roma

Klicka här för att se våra speltips

 

Insättningsbonusar


 SpelbolagBonus
1 200%
2 1000 KR
3  
4 1500 KR
5 1000 KR
6 1000 KR
7 500%
8 1000 KR
9 1000 KR
10 1000 KR
11 1000 KR
12 1000 KR
13 1000 KR
14 1000 KR
15 1000 KR
16 1000 KR
17 1000 KR
18 1000 KR
19 1000 KR
20 2000 KR
21 500%
22 1000 KR
23 1200 KR
24 200%
25 1000 KR
26 1000 KR
27 1000 KR
28 1000 KR


Kommentera (0)

Hämta en bonus inför Champions League!

Följ via RSS

12 Feb 2018 kl 23:35, Rekar

Champions League är tillbaka med fyra matcher den här veckan. Vi på Rekar.se kommer i vanlig ordning bjuda på speltips, erbjudanden, tävlingar & annat gott.

Tisdag:

20:45 Juventus mot Tottenham

20:45 Basel mot Manchester City

Onsdag:

20:45 Porto mot Liverpool

20:45 Real Madrid mot PSG

Klicka här för att se våra speltips

 

Insättningsbonusar


 SpelbolagBonus
1 200%
2 1000 KR
3  
4 1500 KR
5 1000 KR
6 1000 KR
7 500%
8 1000 KR
9 1000 KR
10 1000 KR
11 1000 KR
12 1000 KR
13 1000 KR
14 1000 KR
15 1000 KR
16 1000 KR
17 1000 KR
18 1000 KR
19 1000 KR
20 2000 KR
21 500%
22 1000 KR
23 1200 KR
24 200%
25 1000 KR
26 1000 KR
27 1000 KR
28 1000 KR

Kommentera (0)

Boostad odds i Manchester-derbyt!

Följ via RSS

09 Dec 2017 kl 23:50, Rekar

Betfair är ute med ett grymt erbjudande i Manchester-derbyt mellan United och City som spelas söndag 17:30 på Old Trafford.

Spela United till 12.00 i odds - istället för 3.40


Spela City till 8.00 i odds - istället för 2.10

Intresserad?

Gör följande:

1. Klicka dig in på erbjudandet genom att trycka här

2. Skapa ett konto och ange kampanjkoden: ZFBM87

3. Spela på matchen


Kommentera (0)

NYHET: Hela 13.00 i odds på kvällens trippel!

Följ via RSS

22 Nov 2017 kl 00:33, Rekar

Betfair erbjuder ikväll en intressant trippel till hela 13.00 i odds.

Chelsea att vinna

PSG att vinna

United att vinna

istället för 2.85 så får du 13.00 i odds på kvällens trippel.

Intresserad?

Gör följande:

1. Klicka dig in på erbjudandet genom att trycka här

2. Skapa ett konto och ange kampanjkoden: ZFBM78

3. Spela på matchen


Kommentera (0)

BOOSTAD ODDS PÅ SVERIGE MOT ITALIEN

Följ via RSS

08 Nov 2017 kl 19:55, Rekar

Betfair bjuder på ett grymt erbjudande i jättematchen mellan Sverige och Italien FREDAG 20:45!

Tror du att Sverige lyckas besegra Italien hemma på Friends Arena?

Spela då Sverige till hela 10.00 istället för 2.90


Notera att erbjudandet gäller endast nya kunder!

Intresserad?

Gör följande:

1. Klicka dig in på erbjudandet genom att trycka här

2. Skapa ett konto och ange kampanjkoden: ZFBM66

3. Spela på matchen


Kommentera (0)

Champions League-vecka! Hämta en ny bonus här

Följ via RSS

01 Nov 2017 kl 01:13, Rekar

Champions League-vecka med hela 16 matcher på schemat.

Spelschema:

Tisdag

20:45 AS Roma - Chelsea
20:45 Atl. Madrid - Qarabag
20:45 Basel - CSKA Moscow
20:45 Celtic - Bayern
20:45 Manchester Utd - Benfica
20:45 Olympiakos Piraeus - Barcelona
20:45 PSG - Anderlecht
20:45 Sporting - Juventus

Onsdag

18:00 Besiktas - Monaco
20:45 Dortmund - APOEL
20:45 FC Porto - RB Leipzig
20:45 Liverpool - Maribor
20:45 Napoli - Manchester City
20:45 Sevilla - Sp. Moscow
20:45 Shakhtar - Feyenoord
20:45 Tottenham - Real Madrid

Vi på Rekar.se bjuder på flera speltips i omgångens Champions League-matcher

Klicka här för att se våra speltips

 

Som vanligt bjuder vi också på mängder av grymma insättningsbonusar där flera dessutom är UNIKA och kan enbart hämtas från oss på Rekar.se!

Insättningsbonusar


 SpelbolagBonus
1 200%
2 1000 KR
3  Ingen
4 1500 KR
5 1000 KR
6 1000 KR
7 500%
8 1000 KR
9 1000 KR
10 1000 KR
11 1000 KR
12 1000 KR
13 1000 KR
14 1000 KR
15 1000 KR
16 1000 KR
17 1000 KR
18 1000 KR
19 1000 KR
20 2000 KR
21 500%
22 1000 KR
23 1200 KR
24 200%
25 1000 KR
26 1000 KR
27 1000 KR
28 1000 KR

Kommentera (0)

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.
Spela hos Bet365 - världens största spelbolag sett till omsättning Registrera dig här
Betfair erbjuder alla nya kunder 100% bonus upp till 1000 kr - Registrera dig & Hämta bonusen här
Bethard erbjuder UNIK bonus till alla besökare på Rekar.se - Sätt in 500 - spela med 1500 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Sätt in 500 kr hos Unibet och få 1000 kr(200%) + 50 Free Spins - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
LeoVegas dubblar din insats upp till 1000 kr - Hämta det här!
Hos betsson får du en bonus på upp till 1000 kr - Hämta den här!
Hos betsafe får du en bonus på upp till 1000 kr - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se