Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



ATP Toronto

Följ via RSS

08 Aug 2014 kl 17:47, OldieButGoldie

Reken på Lopez gick senast in enkelt och vi fortsätter idag med ett vinnarspel från ATP Toronto.

Match: Vinnare ATP Toronto

Turnering: ATP Toronto(Tennis)

Spel: Roger Federer, @ 3.00 Bet365

Federer är favorit att vinna turneringen efter att de större favoriterna är utslagna eller skadade. Djokovic, Wawrinka och Berdych är alla utslagna, och Nadal deltog aldrig på grund av skada. Nu återstår Federer, Murray, Raonic, Dimitrov, Ferrer, Tsonga, Kevin Anderson samt Lopez.

Federer möter David Ferrer inatt och skulle Federer vinna så ställs han mot Raonic eller Lopez i semifinal. I finalen kan han alltså då möta Murray, Anderson, Lopez, eller Dimitrov.

Federer ställs som sagt mot Ferrer inatt och det är en match som schweizaren alltid vinner och gör det förmodligen inatt också. Inbördesmöten: 15-0 till Federer, mer behöver jag inte säga. Jag såg dessutom Federer spela igår mot Cilic och han såg väldigt taggad och bra ut trots att han tappade ett set på tie break.

I semin Lopez/Raonic, två spelare som han slår alla dagar i veckan. Raonic skulle kunna hota till en viss del men slutar alltid med att Federer vinner. Inbördes vs Lopez 10-0, vs Raonic 5-0.

På andra sidan är det ett par jämna matcher så kan inte riktigt se vem som ska ta sig till final. Men enligt bolagen så är det Murray eller Dimitrov. Två tuffa spelare men håller Federer högre. Murray har fortfarande inte varit bra sedan skadan och kan inte se honom slå Federer just nu.

Jag tycker Federer har bäst möjligheter här och väljer honom att vinna ATP Toronto.

Vinnare ATP Toronto: Federer 3.00, Bet365

5/10 units.

OBS: För att få 3.00 i odds så är spelstopp Fredag 19:00!


Kommentera (0)

Matosevic & Ramos

Följ via RSS

22 Jul 2014 kl 01:09, OldieButGoldie

Ikväll bjuder jag på två spel från två olika turneringar. Först ut har vi Estrella mot Matosevic från ATP Atlanta och därefter Paire och Ramos från ATP Umag.

 

Match: Estrella - Matosevic

Turnering: ATP Atlanta(Tennis)

Spel: 2-0 Matosevic, @ 2.00 Williamhill

Estrella gjorde en kanonturnering förra veckan i Colombia, förmodligen också sin bästa i karriären. Det blev ett otroligt hype kring gamlingen att han lyckades slå bra spelare. Nu är det dags för ny turnering i ett helt annat land och jag är väldigt osäker på att han kommer orka hålla samma nivå. Han är definitivt inte så bra som han fick det att se ut.

Motsevic är motståndet i första omgången som har varit duktig i år med 16 ATP-vinster och framförallt under grässäsongen.

Matosevic vinner med 2-0 och skickar Estrella tillbaka till Challenger där han hör hemma.

Matosevic 2-0 2.00, Williamhill

3/10 units.

 

-

 

Match: Paire - Ramos

Turnering: ATP Umas(Tennis)

Spel: Ramos, @ 1.71 Pinnacle

En enormt formsvag Paire tar sig an grusspecialisten Ramos i Umag som spelas på just grus. Paire har haft ett tungt år med få vinster och en hel del förluster. På grus har han endast lyckats få med sig tre vinster av tio matcher, och kollar man på samtliga underlag så har han endast två vinster dom senaste 12 matcherna.

Ramos å andra sidan har gått väldigt bra år med sina 38 vinster på grus. Dock är många av dom på Challenger men har också gjort flera bra ATP-turneringar och vunnit över många duktiga ATP-spelare.

Formen och underlaget talar för Ramos och väljer därför honom.

Ramos 1.71, Pinnacle

3/10 units.

 

Lycka till vid rygg!


Kommentera (0)

Semifinal ATP Halle

Följ via RSS

14 Jun 2014 kl 06:00, OldieButGoldie

Falle fixade seger med 2-0 igår efter en jämn match. Idag fortsätter jag med ett nytt speltips från ATP Halle mellan Nishikori och Federer.

 

Match: Nishikori - Federer

Turnering: ATP Halle(Tennis)

Spel: +1.5 set Nishikori, @ 1.61 Pinnacle

Roger Federer har bara  gjort en match på gräs i år och den kom mot Sousa där han vann med 2-1, ingen bra insats av världsfyran Federer. Efter det fick han WO mot Lu.

Nishikori har gjort två väldigt bra matcher i Halle. Första matchen mot Monfils i en väldigt bra och underhållande tennis och senast mot Johnson där han vann med 2-0.

Tre gånger tidigare har spelarna mött varandra och Nishikori leder inbördes med 2-1, senaste mötet var Miami för några månader sedan där japanen vann. Tror återigen Federer kommer får en tuff match och att Nishikori tar minst ett set i matchen. Federer gör alldeles för mycket unforced samtidigt som Nishikori är otroligt bra på att hålla sig kvar länge på spelbollarna.

Nishikori tar minst ett set

Nishikori +1.5 set 1.61, Pinnacle

5/10 units.


Kommentera (0)

ATP Halle

Följ via RSS

13 Jun 2014 kl 03:59, OldieButGoldie

Tar mig till Tyskalnd där 250-turneringen ATP Halle just nu är igång och jag har hittat spel mellan Gojowczyk och Falla.

 

Match: Gojowczyk - Falla

Turnering: ATP Halle(Tennis)

Spel: Falla, @ 1.85 Unibet

Falla har startat grässäsongen starkt med två vinster och spelat mycket bra tennis. Han trivs väldigt bra på detta underlag och har under karriären kammat hem 41 vinster och 29 förluster.

Gojowczyk har också startat med två vinster, först över Przysiezny och därefter mot Raonic. Dock har tysken väldigt lite erfarenhet inom ATP där han endast har sju vinster, jämfört med Fallas 101.

Falla är en bättre grässpelare samt besitter väldigt mycket mer rutin än Gojowczyk. Falla var väldigt bra i sin senaste match och tror inte han tillåter sig själv att åka ut mot en spelare som Gojowczyk i en ATP-kvartsfinal.

Falla tar sig till semifinal!

Falla 1.85, Unibet

5/10 units.


Kommentera (0)

Kvartsfinal Franska Öppna

Följ via RSS

03 Jun 2014 kl 02:23, OldieButGoldie

Nadal fixade återigen en fin utdelning efter att ha vunnit första set med 6-1!

 

Idag startar dom två första kvartsfinalerna från Franska Öppna. Först ut Berdych mot Gulbis samt Raonic mot Djokovic.

 

Match: Berdych - Gulbis

Turnering: Franska Öppna(Tennis)

Spel: Berdych, @ 1.69 Pinnacle

Berdych och Gulbis som gör upp om en semifinalplats i Franska Öppna 2014. Berdych har tagit sig genom till kvarten ganska enkelt och gjorde en bra insats i senaste matchen mot Isner som slutade 3-0. Förutom det har han slagit Polansky, Nedovyesov samt Bautista, endast två förlorade set. Gulbis som jag spelade emot förra matchen slog Federer i en jämn match som avgjordes i femte set. Federer slarvade något enomt i matchen och bör ha haft 2-0 i set men släppte in Gulbis i matchen efter några grova misstag.

Dagens peng går till Berdych då jag anser att han är en mer stabil spelare och har varit vid dessa tillfällen många gånger tidigare. Gulbis har gjort en bra turnering och skulle han åka ut idag så ska han fortfarande vara mycket nöjd över sin prestation i Franska Öppna. Senaste spelarna möttes var i Rotterdam för några månader sedan och då vann Berdych enkelt i två raka set.

Berdych tar sig till semifinal!

Berdych 1.69, Pinnacle

5/10 units.


Kommentera (0)

Go Rafa!

Följ via RSS

02 Jun 2014 kl 01:36, OldieButGoldie

Nadal mot Lajovic från färjde omgången av Franska Öppna!

 

Match: Nadal - Lajovic

Turnering: Franska Öppna(Tennis)

Spel: under 8.5 games första set, @ 1.90 Bet365

Jag kommer att spela på under 8.5 games i första set när Nadal ställs mot Lajovic. Jag spelade exakt samma spel i Nadals förra match mot Mayer och då gick spelet in galant. Jag nämnde även då att Nadal vunnit samtliga matcher väldigt enkelt och tappat få games i Franska Öppna. Nadal trivs otroligt bra här och har genom åren endast förlorat en match. Och precis som jag sa senast så behöver man en stark serve för att plocka många games eller möjligtvis ett set av Nadal i franska, någonting dagens motstånd saknar.

Nadal fortsätter förhoppningsvis sin fina form, går in hårt och vinner första set enkelt. Jag chansar återigen på 6-1 eller 6-2.

Under 8.5 games 1.90, Bet365

4/10 units.


Kommentera (0)

Round of 16

Följ via RSS

01 Jun 2014 kl 01:48, OldieButGoldie

Misslyckade med spelet på Sock men Nadal samt överspelet i Kohl - Murray kunde rädda dagen så vi till slut fick en plusdag.

 

Match: Berdych - Isner

Turnering: Franska Öppna(Tennis)

Spel: över 3.5 set, @ 1.72 Bet365

Först ut Berdych mot Isner i fjärde omgången. Förväntar mig en jämn match mellan två duktiga spelare. Isner som lever på sin serve är en väldigt svårslagen spelare och placerar sig på elfte plats i världsrankningen. Han har gjort det bra under Franska Öppna med vinst över Herbert, Kukushkin och Robredo. Världssexan Berdych har varit top-10 i många år nu och fightas med de allra bästa vecka efter vecka. Tagit sig igenom relativt enkelt med vinst över Polansky, Nedovyesov samt Bautista.

Berdych är favorit men tror Isner har bra möjligheter i matchen och att han tar minst ett set känns mycket troligt, speciellt med tanke på hans enorma serve som gör att han skulle kunna vinna set mot precis vilken spelare som helst på touren.

Jag säger 3-1 eller 3-2 till Berdych!

Över 3.5 set 1.72, Bet365

4/10 units.

 

-

Match: Gulbis - Federer

Turnering: Franska Öppna(Tennis)

Spel: Federer, @ 1.50 Pinnacle

Dagens andra spel blir att Federer vinner över Gulbis i fjärde omgången. Är säker på att Federer får en tuff match men tror samtidigt att han vinner till slut. Senast Federer åkte ut i fjärde omgången eller tididare i Franska Öppna var för exakt tio år sedan. Efter det har Federer skrapat ihop två kvartsfinaler, två semifinaler, fyra finaler samt en trofé. Motståndaren Gulbis är en klurig spelare som befinner sig i en bra form men är också en väldigt omogen spelare som lider av aggressionsproblem vilket också påverkar hans tennis en aning.

Kan bli en jämn match och oddset må vara lågt men håller mig fast vid att Fed vinner detta och tar sig till ytterligare en kvartsfinal.

Federer 1.50, Pinnacle

7/10 units.

 

Lycka till ifall ni väljer att rygga.

 

Jag finns även på twitter: @Oldie_Capper


Kommentera (0)

Nya tag från Franska Öppna

Följ via RSS

30 Maj 2014 kl 23:50, OldieButGoldie

Ingen vidare resultat för mig hittills i Franska Öppna men jag fortsätter med spel och förhoppningsvis kan man vinna tillbaka en slant väldigt snart.

 

Match: Sock - Lajovic

Turnering: Franska Öppna(Tennis)

Spel: 1, @ 1.67 Williamhill

Först ut Sock mot Lajovic i tredje omgången. Sock har spelat väldigt bra i franska med vinst över Almagro i första, ledde med 5-0 i första set tills Almagro gav upp på grund av skada. Därefter slog Sock ut landsmannen Johnson imponerande i tre raka set. Lajovic likaså, vinst med 3-0 över Delbonis och Zopp.

En tight match helt klart men känner att Sock är den bättre här vilket han också har bevisat under säsongen med bra spel från ATP, och har gjort det väldigt bra på grus med 12 vinster och 5 förluster.

Jag tror på Sock!

Sock 1.67, Williamhill

3/10 units.

 

-

Match: Nadal - Mayer

Turnering: Franska Öppna(Tennis)

Spel: Under 8.5 games första set, @ 2.00 Bet365

Nadal mot Mayer, en match som Nadal enkelt kommer att vinna i tre raka set. Han vann första omgången mot Ginepri enkelt med 6-0 6-3 6-0, och därefter mot Thiem med 6-2 6-2 6-3. Tror på något liknande mot Mayer och spelar därför under 8.5 games i första set, 6-2 eller 6-1 låter rimligt. Så länge motståndaren inte sitter på en otrolig serve så är det väldigt svårt att plocka games mot Nadal på denna bana. Han trivs otroligt bra i Franska Öppna och är som vanligt favorit att vinna turneringen.

Under 8.5 games 2.00, Bet365

3/10 units.

 

-

Match: Kohlschreiber - Murray

Turnering: Franska Öppna(Tennis)

Spel: över 36.5 games, @ 1.88 Pinnacle

Tror på ett bra möte mellan Kohl och Murray i tredje omgången. Kohlschreiber som sitter på en grym form med sex raka grusvinster samt att han också vann en titel på hemmaplan i Dusseldorf veckan innan franska. Formen fortsatte i Frankrike med två enkla vinster över Istomin och Riba. Murray har inte varit sig lik på över ett halvår. Fortfarande titellös denna säsong och han kämpar för att komma tillbaka och börja utmana de allra bästa igen. Han gjorde inte mer än en ok match mot Golubev i första omgången men höjde sig dock mot Matosevic där han vann med 3-0.

Murray är storfavorit i matchen men kan inte se honom vinna detta med 3-0. Kohlschreiber spelar väldigt bra just nu och tror faktikst han har en bra chans här. Ett överspel känns väldigt bra på förhand.

över 36.5 games 1.88, Pinnacle

4/10 units.


Lycka till ifall ni väljer att rygga någon av matcherna.


Kommentera (0)

Dimitrov löser 3-0?

Följ via RSS

27 Maj 2014 kl 01:40, OldieButGoldie

Första speldagen från Franska Öppna slutade med två förluster och en vinst, icke godkänt. Rond ett fortsätter idag och förhoppningsvis kan vi också börja plussa.

 

Match: Dimitrov - Karlovic

Turnering: Franska Öppna(Tennis)

Spel: 3-0 Dimitrov, @ 1.85 Unibet

Dimitrov ställs mot superserven Karlovic som kommer från en ATP-turnering i Tyskland där han tog sig till final men förlorade över hemmaspelaren Kohlschreiber. Detta kommer också resultera till att Karlovic inte kommer orka stå emot Dimitrov och en 3-0-seger till belgaren känns mycket troligt. Dimitrov är en mycket talangfull spelare som hela tiden klättrar. Spelarna mötte varnadra dessutom för bara två veckor sedan, en match som Dimitrov vann med 2-0.

Karlovic är sliten och kommer inte kunna hota.

3-0 Karlovic 1.85, Unibet

5/10 units.

Kommer uppdatera med fler spel under natten/dagen, håll utkik!


Kommentera (0)

Tre spel från Franska Öppna!

Följ via RSS

26 Maj 2014 kl 02:19, OldieButGoldie

Överspelet i Nadal - Djokovic gick enkelt in i min senaste rek. Nu kör igång med årets andra Grand Slam-turnering, Franska Öppna!

 

Match: Mathieu - Thiem

Turnering: Franska Öppna(Tennis)

Spel: Thiem, @ 1.54 Unibet

Ett mycket bra läge för Thiem att enkelt ta sig till andra omgången i turnering och plocka poäng genom att slå avdankade Mathieu. Thiem är en mycket talangfull spelare och som har blommat ut och håller sig numera endast i ATP. En spelare att hålla koll på, trivs dessutom oerhört mycket på grus. Mathieu, en spelare som knappt håller i ATP längre. Fått kvala in i en del turneringar i år men brukar ta stopp i första eller andra omgången.

Ett gyllene läge för Thiem!

Thiem 1.54, Pinnacle

3/10 units.

 

-

Match: Cilic - Andujar

Turnering: Franska Öppna(Tennis)

Spel: över 3.5 set, @ 1.80 Bet365

Här tror jag på en jämn match mellan Cilic och Andujar. Känns inte troligt att någon av spelarna ska kunna ta detta i tre raka, ingen känns stabil nog för det. Cilic gjorde ett par tre grymma turneringar i rad på hard för ett par månader sedan men haft betydligt tyngre i grussäongen. Andujar trivs bäst på grus och har gjort ett par bra turneringar. Han har också en tendens att spela mycket överspel, just nu sju raka överspel i set vilket är väldigt ovanligt. Cilic är storfavorit men eftersom det spelas på grus(fördel Andujar) så tror jag matchen går till minst fyra set.

Jag kör över 3.5 set!

Över 3.5 set 1,80 Bet365

3/10 units.

-

 

Match: Wawrinka - Garcia-Lopez

Turnering: Franska Öppna(Tennis)

Spel: -2.5 set Wawrinka, @ 1.96 Bet365

Årets första Grand Slam-vinnare Wawrinka kliver in i turneringen i hopp om försöka skrälla för andra gången i år. Förutom titelin i AO så vann Wawrinka också en masterturnering i Monte Carlo där han slog landsmannen Federer i final. Wawrinka har i de två senaste turneringarna spelat mindre bra men tror fokuset och motivationen är på topp idag. Motståndet Garcia-Lopez som han vunnit över sex gång tidigare, två gånger under förra året där han vann båda i raka set, tror på samma sak idag. Garcia-Lopez är en instabil spelare och kan förlora mot precis vem som helst. Vann dock en titel i Casablanca för ett par månader sedan men inte mycket mer än så.

Wawrinka går hårt in redan från första omgången och tar en enkel seger med 3-0.

-2.5 set Wawrinka 1.97, Pinnacle

3/10 units.


Kommentera (0)

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se