Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



Tack!

18 Oct 2014 kl 12:25, Morris97Gå till bloggen - Följ via RSS

Sista gången man traskar ner till Grönpepparparkens IP för den här säsongen, nu idag. Tråkigt? Både ja och nej.

- Nej för att det har varit en underbar säsong och man från sidan är otroligt glad över att ha fått äran att beskåda ÖSK Söder Dam när de spelat boll under säsongen. Det kanske räcker där.

- Men samtidigt ja, för nu kommer det vara matchuppehåll ett bra tag och det som förgyllt mina helger under många månaders tid är efter idag över.

Men efter idag är det alltså den här säsongen finito, vare sig man vill eller inte. Som bekant blev det förlust i den första kval-matchen till Elitettan med 8-0 i baken mot Kalmar på bortaplan. Att vi ska vända på det här, jag säger vi, alla föräldrar som ställer upp på laget, alla tränare, alla vi som går och kollar på matcherna jämnt och ständigt. Chansen att vi vänder på det är underläget finns inte i dagsläget. Chansen att ta steget upp som "bästa tvåa", den finns. Men även den är minimal. Hur som haver så spelar det ingen roll om det blir 3-0 till oss idag eller 0-3 emot oss enligt min syn. Bara alla spelare går ut på planen och har roligt och kämpar för varandra. Visar varför dem vann Division 1 denna säsong. Där är i alla fall jag nöjd.

För även om det blir seger eller förlust, uppflyttning eller att laget stannar kvar i 1:an så kan man se på säsongen med en glimt i ögat och med huvudet högt. Tänker man efter så kanske det inte är hela världen om man inte skulle ta steget upp. För med tanke på åldern på spelarna så finns det år kvar att jobba på. År av träning, år av slit, år av utveckling och år av erfarenhet. Får några fler av spelarna med sig det på sina axlar så kommer tiden då ÖSK Söder Dam kommer vara ett lag i Elitettan. Det garanterar jag. Säger inte heller att det skulle vara några fel om dem lyckades ta steget upp redan nu. Men med tanke på de yngre, talangfulla spelarna som finns i klubben så känns det i alla fall från sidan som om att något eller några år till "nere" i Division 1 inte skulle skada. Tiden för när laget är redo kommer komma, det gäller bara att spelarna själva vet om det och fortsätter lägga ner tid på det dem älskar, fotbollen. 

Jag har inte bara äran att kunna gå och kolla på fotbollen som laget spelar utan även äran att gå i samma klass som några av spelarna. Det är roligt att se hur de är på planen jämfört med hur dem är i skolan eller i klassrummet. Det fantastiska är att de är precis likadana på planen som de är utanför. Vinnarskallar som varken klarar av att bli tunnlade på idrotten eller förlora ett argument i klassrummet och när jag skriver att det alltid är så, så överdriver jag inte, det är ALLTID så. Vilket från min synvikel är väldigt kul. Men det är inte alltid bra att vara en nedborrad vinnarskalle, det vet jag om. För det är jag själv. Jag vet hur tungt det är att förlora, hur tungt det är när det inte går bra, men så är det i sport, inte minst i lagsport. Det kommer med och motgångar, oftast när du minst anar det. 

Men här kommer poängen och det är att "Det handlar inte om hur många gånger du faller, utan hur många gånger du reser dig efter varje fall" och jag vet att var och en av samtliga spelare i detta lag ställer sig upp efter varje fall. Det är bra, men det bästa är att dem inte ställer sig upp en och en utan efter varje fall ställer de sig upp som ett lag. Det är ett tecken på gemenska och ett tecken på att en dag så kommer dem att lyckas. Tillsammans.

Nu står jag inte med i omklädningsrummet eller på bänken, men som tränare inför dagens match, den sista för säsongen så skulle jag inte trycka på mycket. Bara att var och en av er som ska spela idag ska ut på planen och göra din grej, visa att du är stolt över klubbmärket på bröstet och framförallt att gå ut och ha kul.

Hur det än går idag så vill jag och säkert många fler redan nu tacka för en mycket trevlig och underhållande säsong, vissa gör det face to face, men jag kände för att skriva en text. Vet att ni lägger ner mycket tid på det här, blod svett och tårar. Det är roligt att se! Så snälla, se till att kräma ur det sista ni har i dagens match och visa att ni är ÖSK Söder Dam. 

Det är säsongens sista match, men det är början på något mycket, mycket stort.



Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se