Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



Division 1 (16/10)

Följ via RSS

16 Oct 2013 kl 15:42, Marreee

Sviten bröts vid 10 raka vinster då jag gick 1-1 på rekarna igår. Men division 1 hockey ikväll och vi ska väl försöka hitta lite vinster idag också.

Jag fastnade direkt för Örnsköldsvik Hockey, där Teg har blivit jättefavoriter på bortaplan. Två lag som är relativt jämna och är i två helt olika "dalar" formmässigt. Bortalaget har nu 4 raka förluster och hemmalaget 4 raka vinster.

Teg kommer få klara sig utan Palmebjörk, Bjuhr och sedan tidigare Zetterberg-Bengtsson. Får dock tillbaka Jolérus, Schill och Forssén. 

Övik saknar fortfarande Granberg som åkte på benbrott mot Brunflo. Annars har man tillgång till samtliga förutom Martin Jonsson (lån från Modo J20). Man kommer även låna in Nicklas Nordenberg, Josef Ingman och Simon Engström från Modos J20 ikväll.

Lagen möttes under försäsongen där man vann varsin hemmamatch (3-0 & 4-1). Tycker vi får ett riktigt intressant odds på Övik, men väljer dock 1X då jag tror på en jämn match målmässigt.

Spel: 4U Örnsköldsvik Hockey +0.5 @ 2.06 - Nordicbet

Mörrum har vaknat till nu efter den dåliga säsongsinledningen och man har nu 6 vinster på 7 senaste. Laget får klara sig utan Brandon Wong som fortfarande är avstängd och Jonathan Tholander som är skadad. Annars har man tillgång till resten av laget och man stället Mattias Pettersson i målet.

Halmstad vann mötet tidigare iår med 7-4. Räkna med ett revanschsuget Mörrum som verkligen har ett av seriens bästa lag! 1.70 på hemmaplan synas mot ett bortasvagt Halmstad!

Spel: 4U Mörrum -0.5 @1.70 - Nordicbet

Spel nummer 3 kommer från Division 1D och Stockholmsserien där det mer eller mindre är en måstematch för Vallentuna annars kommer man ha 10 poäng upp till topp 4 och Allettan. Man var utspelade senast mot Hammarby men lyckades ändå ta med sig poäng hem. Spelet har varit dåligt på slutet och det är något som inte vill sig för Vallentuna-gänget.

Nyköping kommer med ett mer eller mindre ordinarielag och är ett givet Alletta-lag. Den enda som saknas är målvakten Emil Jidskog som skulle sparka på en puck under gårdagens träning. Han klev på den och ramlade och fick lov att föras in på sjukhuset och missar alltså dagens match.

Tränaren Mälberg säger att det är dags att snäppa upp o vara koncenterade under hela matchen, vilket han tycker man inte gjort hittills iår. Han menar att man inte gjort 3 bra perioder än, och att man har inte velat gjort jobbet fullt ut genom att vara loj o släppt onödiga ledningar m.m

Nyköping är normalt ett bättre lag och ska vara favoriter. Tror dom håvar in 3 poäng ikväll mot ett lite småstruligt Vallentuna.

Spel: 4U Nyköping -0.5 @ 1.75 - Bet365

Väsby har problem med skador och en del lån som återkallas. Möter ett Gnesta borta och det kan bli tuffare än vad man tror. Båda nykomlingarna befinner sig i mitten/botten av tabellen och efter dagens förutsättningar tycker jag att bortalaget har blivit för stora favoriter och väljer att spela hemmalaget.

Spel: 4U Gnesta +0.5 @ 2.09 - Bet365/Nordicbet (Delat upp insatserna på 1:an och X:et för att få min dubbelchans.)

Krif måste börja vinna kontinuerligt igen för dom jagar bakifrån! Har toppchans idag mot bottenlaget Borås och ska Borås ha chans här måste man spela fruktansvärt diciplinerat i försvaret och kontra bra. För Krif kommer styra matchen. Glädjande för Borås är att man på slutet minskat misstagen och gjort allt mycket rejälare. Krif ska ändå vara för bra och första mötet vann Krif med 1-0 efter skottstatistiken 44-12 och man hade de svårt att göra mål.

Tranås har ett par tunga pjäser borta ikväll. Inte minst kaptenen Christiansson som åkte på en knätackling senast och enligt info ska de vara ledbandet som fått sig en smäll. Annars kan det sakna upp emot 5 spelare.

Vita Hästen i Himmelstalundshallen är ingen rolig uppgift. Man förlorar väldigt sällan där och man är år efter år stora favoriter att ta hem Division 1E. Man har otroligt slagkraftigt lag och en riktigt bra bredd med spelare med meriter från högre seriesystem än Div.1.

Spel: 4U Kallinge-Ronneby + Vita Hästen @ 1.69 - Bet365


Kommentera (1)

Stockholm Open (15/10)

Följ via RSS

15 Oct 2013 kl 01:22, Marreee

Vi är uppe i 10 raka just nu. Återstå att se imorgon om sviten förlängs!

Stockholm Open har gjort bort kvalspelet och vi har 3 svenskar i huvudturneringen! Vem kunde tro de? :)

Först ut är Milos Sekulic som möter tyske Jan-Lennard Struff och det är här jag har valt att investera mina slantar imorgon. Sekulic hade väldigt lite chans att nå huvudturneringen då förstaseedade Julian Reister stod för motståndet i kvalfinalen. En match som tysken fick lov att bryta. En frisk Reister hade Sekulic aldrig rubbat.

Tyske Struff har ingen vidare form med 4 raka förluster + att han inte lirar på sitt favorit underlag tycker jag ändå att Struff ska ha goda chanser att slå ut Sekulic. Sekulic har gjort det bra hittills det kan ingen ta ifrån han. Men en kille som verkligen inte är någon toppspelare på future-touren ska vara normalt en mumsbit för en kille som befinner sig på challenger-touren och ställer även upp lite då och då på ATP-touren. 891 rankade Sekulic tror jag kommer få det tufft mot 117 rankade Struff som ska vara för stabil här.

Tycker oddset är lite väl högt och investerar 4 units. 

Spel: 4U Jan-Lennard Struff -1.5 Set @ 1.80 - Bet365

______________________________________________________________

Spel nummer två blir ett överspel i Pim-Pims match. Tror morgondagens match kommer bli en helt annan match för Pim-Pim med ett helt annat tempo. Falla är inte helt värdelös på de snabbare underlagen, än fast han föredrar gruset. Pim-Pim har en riktigt bra serve och har inte tappat ett game hittills i turneringen och Pim-Pims fysisk är ett frågetecken då han inte är van med matchningen då han inte har spelat på ca 2.5 år. Han sa i intervjun att han inte hade sagt nej till en vilodag inför huvudturneringen.

Tror Pim-Pim vinner matchen tillslut ändå. Men tror att matchen kommer bli jämnare än förväntat. 6-2, 6-1 mot Dzumhur speglade inte matchen helt och hållet sist. 

Bet365 har ett fint utstick på Ö22.5 @ 1.80. Exempelvis har Pinnacle samma odds, fast på 23.5 linan.

Spel: 4.5U Ö22.5 Games @ 1.80 - Bet365


Kommentera (0)

Stockholm Open (14/10)

Följ via RSS

14 Oct 2013 kl 01:27, Marreee

Dags för lite tennis och få se om formen håller i sig! Drar till med en lite kort rek här nu.

Imorgon är det kvalfinalerna till Stockholm Open där vinnarna går in i huvudturneringen. Svensken Joachim "pimpim" Johansson möter bosniern Damir Dzumhur som är rankad som nr 213 i världen.

Pimpim har knappt lirat tennis på den här nivån de senaste åren, men har ett gyllene läge nu att gå in i huvudturneringen. Dzumhur är en spelare som håller till på challenger-touren där han knappt lirat på det här underlaget varken iår eller i karriären då han mest håller till på gruset.

Tycker oddset är lite högt här. Ger Pimpim 52% att ta det här i två raka (min.odds 1.92). Publiken i ryggen och hans insats tidigare under turneringen tyder på att han tar det här i två raka. Investerar 4 units!

Spel: 4 units Joachim Johansson -1.5 Set @ 2.10

Spreadsheet: http://www.rekar.se/spreadsheet/marreee

Twitter: @BetMarreee


Kommentera (1)

Division 1 (13/10)

Följ via RSS

13 Oct 2013 kl 13:57, Marreee

Riktigt bra dag igår och har 7 raka här nu. Fortsätter med ytterligare ett spel från den norra division 1-serien, där jag tycker att bortalaget står lite väl lågt.

Både Brunflo och Lejon skrällde rejält igår då Brunflo gick o vann mot serieledande Piteå och Lejon vann över Östersund, en match där Lejon var helt utspelade och man hade hela 60 skott emot sig men man lyckades ändå vinna matchen med 3-1!

Att möta jumbon Brunflo borta är svårare än vad man tror. Många av topplagen har tappat poäng där! Nu senast Piteå, tidigare Östersund och även Kiruna har tappat poäng.

Tycker det här är en öppen match. Två kommande bottenlag och jag tror hemmaplan kommer avgöra det här mötet. Testar 2 units på Brunflo @ 3.00.

Spel: Brunflo -0.5 @ 3.00 - Bet365


Kommentera (4)

Allsvenskan Norra + Division 1 Norra 12/10

Följ via RSS

11 Oct 2013 kl 16:45, Marreee

Dags för nästa rek och det blir en innebandyrek från Allsvenskan Norra då 3:an Umeå City får besök av serieledande Järfälla. 

Umeå City kommer få klara sig utan kaptenen Peter Reinholdt som befinner sig på semester. Reinholdt är ett stort tapp i och med att han är lagets bästa spelare. Man saknar även Kristoffer Rådström pga skada.

Järfälla förväntas spela som i föregående vinstmatch mot Sandviken.

Fjolårets möten:

Umeå City - Järfälla 11-10 (10-10)

Järfälla - Umeå City 6-5

Järfalla har ett mycket bättre lag iår än förra året då man plockat in spelare från bland annat AIK och Täby. Umeå City har ett snarlikt lag som ifjol. Järfälla och Thorengruppen var inför säsongen favoriter till att vinna serien.

Riktigt högt odds i mina ögon då jag hade Järfälla som lite utav favoriter i den här matchen. Snackat med folk som är insatta i Umeå City som inte trodde på odds över 2 gånger pengarna och nu erbjuds vi höga 2.50.

Kommer bli en jämn match där jag tror Järfälla drar det längsta strået och ska vi säga att de vinner med 8-6? På grund av de höga oddset investeras höga 6 units.

Spel: 6U Järfälla -0.5 @ 2.50 - Nordicbet

_______________________________________________________________

Uppdaterar bloggen med två stycken spel från hockeyns norra division 1.

Toppmöte på Gärdet då Sundsvall tar emot Kiruna. Sundsvall har börjat serien bra med 7 vinster på 9 matcher och man befinner sig på en andraplats. Bortalaget Kiruna har skrapat ihop 6 vinster på de 9 matcher som man har spelat.

Kiruna har verkligen satsat inför året och värvat riktigt bra. Deras offensiv på pappret är ruggig som verkligen är ett av landets bästa. Dock har man inte kommit upp i den nivå man hoppats på där vissa spelare inte kommit upp i normal standard. 

Enda frågetecknet i Kirunas lag är målvaktsfronten där Simon Nordh värvades från norska ligan men har inte övertygat helt och hållet.

Om Kiruna har lite små problem med målvaktsfronten så har nog Sundsvall seriens bästa målvakt vid namn Sammy Gustafsson. Annars har Sundsvall ett svagare lag iår än ifjol där man bland annat tappat Qvist till Asplöven och Zetterström till Hudiksvall. 

Kiruna har högre kapacitet än Sundsvall och man var det bättre laget senast mot serieledande Piteå än fast man förlorade med 4-1. Tror vi kommer få se en jämn match här och tycker X2 är intressant.

Spel: 4U Kiruna +0.5 @ 1.86 - Unibet

Väljer att spela emot Kovland igen. Laget har 6 raka förluster just nu och idag möter man ytterligare ett topplag vid namn Kalix.

Kalix har värvat rätt bra iår också där man kommer lämna bottenskiktet av tabellen iår där man tidigare befunnit sig senaste åren, och kommer iår istället slåss om platserna på den övre halvan. Främst är det defensiven som har blivit bättre där man tidigare år varit svag.

Anfallsmässigt ser det även där bra ut där spelare som ex Bezak, Sandström och Sandberg sticker ut lite.

Tror inte Kovland studsar tillbaka och tar poäng här idag. Kalix ska vara för bra. Tvåan liras till 1.70. 

Spel: 4U Kalix -0.5 @ 1.70 - Bet365


Kommentera (1)

VM-Kval

Följ via RSS

10 Oct 2013 kl 02:43, Marreee

Ja hockeyspelet satt lite väl enkelt igår. Imorgon fastnar jag inte för något speciellt, utan hoppar direkt till fredagskvällens VM-kval där Belgien åker ner till Kroatien för att försöka säkra VM-slutspelet.

Lite förutsättningar: 

Belgien behöver 1 poäng för att säkra förstaplatsen.

Kroatien måste ha 3 poäng för att ha chans på förstaplatsen.

Kroatien är redan klar tvåa i gruppen.

Belgien saknar defenitivt Kompany och Benteke. Kompany är en jätte bakåt och kommer försämre Belgiens försvar. På anfallssidan har Belgien såpass bra och bred trupp att saknaden av Benteke inte kommer påverka något.

Vermalen är osäker till spel. Men Fellaini ska vara tillgänglig till matchen igen.

Kroatien saknar backen Simunic pga avstängning.

Troliga startelvor:

Pletikosa; Corluka, Srna, Lovren, Strinic; Vukojevic, Modric, Eduardo, Olic, Rakitic; Mandzukic

Courtois; Alderweireld, Van Buyten, Verthonghen, Lombaerts; Witsel, Fellaini, Defour; Chadli, Lukaku, Mertens

Vi erbjuds en 2.0 lina här och jag tycker det är en låg lina mellan två lag som verkligen besitter offensiva kvaliteter. Kroatien har egentligen verkligen ingeting att förlora, och jag tror de kommer göra allt för att försöka nå direktplatsen.

Med fansen i ryggen dessutom har jag svårt att se att de inte ska bli åtminstone 2 mål och push på spelet då antingen Kroatien kommer gå för de hela matchen, eller så kan de lika gärna falla ihop som korthus då hoppet börjar överge.

Ska även tillägga att mycket ska till om de ska missa kvalet och bli sämsta tvåa. Så gör inte så mycket om de eventuellt skulle förlora.

Därför spelar jag 4 units på Ö2 mål i matchen @1.825 - Bet365


Kommentera (0)

Division 1

Följ via RSS

09 Oct 2013 kl 10:39, Marreee

Örnsköldsvik Hockey tar ikväll emot medelpadingarna Kovland på hemmais. Och här ska hemmalaget ha bra chans ikväll trots 3 avbräck.

Övik kommer få klara sig utan Niklas Granberg som drog på sig en armfraktur senast i vinstmatchen mot Brunflo. Även backarna Martin Signal-Bergius och Anton Kling kommer inte finnas med i dagens match.

Örnsköldsvik har annars inte börjat serien som planerat, då man enbart har skrapat ihop 7 poäng på 8 matcher. Men om man ska se de positiva så har spelet sett bra ut, utan det är målskyttet som har varit den stora boven. Men nu har även effektiviteten släppt och man två raka bortavinster mot både Sundsvall (4-2) och Brunflo (6-1).

Kovland har varit lite upp och ner hitills iår där man bland annat tagit poäng av serieledande Piteå (enda laget som gjort det) och blivit krossade av Östersund med 11-3. Nu har man 4 raka förluster (varav 2 efter ot/so) och formen är nedåtgående.

H2H:

Senaste 10 matcherna har Övik vunnit samtliga, varav 3 efter övertid/straffar.

Tabell:

9. Kovland 2-2-4 -16 8p

10. Övik 2-1-5 -4 7p

Örnsköldsvik är ett bättre lag och ska man uppnå säsongsmålet som är topp 6 så ska man bara vinna en sånhär match på hemmaplan. Tycker oddset är för högt och ger spelet 65% att gå in (min. odds: 1.538). Investerar 5 units.

Spel: Örnsköldsvik -0.5 @ 1.70 (5 units)


Kommentera (3)

Långtidsspel nr 2

Följ via RSS

26 Aug 2013 kl 00:06, Marreee

US Open börjar imorgon och jag väljer att investera i ytterligare ett långtidsspel! Det här blir alltså mitt 3:e långtidsspel i New York.

* Federer att inte vinna US Open @ 1.80 10/10

* Almagro gå längre än Verdasco @ 1.714 8/10

* Nadal vinna nedre halvan @ 1.714 8/10

Nadal har sett så fruktansvärt bra ut på slutet och i mina ögon rankar jag han som bäst i världen just nu. Har i min mening en otroligt lätt halva och möter egentligen ingen spelare som skulle kunna hota han på riktigt över 5 set förtillfället. Det som oroar mig mest är Nadals fysiska del. Matchats otroligt hårt på slutet, men har fått vilat en vecka nu, så ska inte vara några större beskymmer!

Lottningen:

Nadals namnkunnigaste spelare på sin "quarter" är Federer, Isner och Nishikori.

Nishikori ska inte ha en chans. Dålig form och Nadal har haft otroligt lätt mot han genom åren.

Federer spelade bra då de möttes senast förra veckan. Men Nadal visade återigen att han är för bra och att Federer inte är densamma som tidigare (än fast de sett mycket bättre ut på slutet, än tidigare i år).

Isner är min favorit till största utmanare i "quartern". Servar han bra, och spelat som han gjort på slutet kan han störa och vinna nått tiebreak. Men vinna över 5 set? Tveksamt han orkar mot Nadal.

3:e "quartern" har Ferrer och Gasquet som högst seedade. Andra spelare värd att nämna är Janowicz, Gulbis och Raonic.

Ferrer och Gasquets form skrämmer varken mig eller Nadal skulle jag tro. Dessutom har Nadal 10 raka vinster mot Gasquet och det är möjligtvis Ferrer som kan störa Nadal om han är i BRA form. Men det har han verkligen inte visat upp på slutet.

Nadal har 7 raka vinster mot spanjoren. Visserligen har Ferrer vunnit de två senaste mötena på hardcourt, men ska ha verkligen kunna ta tredje raka? Tveksamt. (21-5 i H2H till Nadals favör)

Raonic vinner aldrig mot Nadal. Blev våldtagen sist de möttes och ska inte ha mycket att sätta till då Nadal är en så pass bra retunerare.

Janowicz är lurig. Jag gillar han! Nadal vann senaste mötet i raka set i Montreal tidigare i augusti. Men ska polacken vinna? Njaa, hade det varit tidigare iår hade jag gett han större chans.

Gulbis är väl den som kan utmana främst, men då måste verkligen allt klappa också. Hans aggresiva spelstil passar inte Nadal, men samma här som många andra spelare på den här halvan så är formen inte den bästa. Ska tilläggas att Nadal dock aldrig förlorat mot Gulbis (6-0), men Gulbis har varit som en finne i arslet i nästan samtliga möten. 

Nej, tar inte Nadal sig till final är jag verkligen överraskad. Pangar in 8/10 på Nadal vinna nedre halvan @ 1.714 hos Pinnacle.

(Såg att Almagrospelet sjönk som en sten oddsmässigt och är nu till och med borttaget som spelalternativ.)

Ha det!


Kommentera (1)

Långtidare i US Open

Följ via RSS

22 Aug 2013 kl 21:44, Marreee

Tycker jag har hittat ett fint spel i US Open. Almagro att ta sig längre än Verdasco (åker de ur i samma runda = Void)

Almagro börjar att möta Istomin, en Istomin som var helt värdelös mot Baker förra veckan. Spelar han likadant, så ska han inte ha allt för stor chans.

Nästa match möter Almagro antagligen Johnson som spelat bra nu senaste veckan. Men han har en bit kvar till Almagro och spanjoren ska ta sig vidare här.

I omgång 3 lär Almagro få möta Seppi, även det är en match där han sa vara favorit i.

Verdasco valde att spela nu i veckan (Winston Salem). Är fortfarande kvar i turneringen och möter i skrivande stund Gael Monfils. Verdasco behövde den här turneringen, för han har inte spelat en match på ca en månad. Men uppladdningen till US Open kommer bli förskjuten.

Verdasco börjar att möta Dodig. En match som jag tycker är klurig. Dodig har höjt sig rejält på HC i år, och är verkligen inte helt borta i matchen. Men visst ska Verdasco vara favorit.

Omgång 2 står antagligen Davydenko för. En match som även den är svår att förutspå. Tycker Davydenko inte alls är borta där, men givetvis är Verdasco favorit.

Omgång 3, där kommer det att ta stopp. Här står med största sannolikhet Nadal för motståndet. Och som Nadal har sett ut, så kommer Verdasco inte ha många % chans att ta sig vidare.

Sammanfattning:

Verdasco tar sig MAX till omgång 3.

Almagro har chans till omgång 4.

Tycker 1.714 är ett fint odds och investerar med 8U hos Pinnacle.


Kommentera (2)

Rafael Nadal - Roger Federer

Följ via RSS

16 Aug 2013 kl 12:08, Marreee

Rafael Nadal visar fortfarande god form och visar inga tecken på att han är sliten. Dimitrov gjorde en riktigt bra match och det blev en jämn match. Det som avgjorde var skillnaden på deras försvar. Dimitrov är inte riktigt där än för att verkligen kunna utmana de absolut bästa på allvar.

Federer är så fruktansvärt dålig och han lever på sitt namn nuförtiden. Efter vinsten i Halle, så skrämmer verkligen inte resultatraden mig. Förlorat mot spelare som Stakhovsky, Delbonis, Brands och tappat set mot Mayer, Brands och igår mot Haas. Otroligt att han lyckades vända den matchen, och Haas var aningen frustrerad.

Nadal ska vara alledels för bra för tillfället. Just nu är han bäst i världen då Djokovic inte visar upp någon stor form. Federer kommer få kämpa för att hänga med. Det som kan rädda han är underlaget, och att serven är fläckfri.

Väljer att lira U22 games istället för -1.5 set pga:

* Högre odds

* Linan gått under de 5 senaste

* Federer kan vinna i två raka (troligtvis inte)

* Blir i princip aldrig tiebreaks när de bästa möts

4U U22 games @ 1.84 - Pinnacle

Följ mig gärna på Twitter: https://twitter.com/BetMarreee


Kommentera (0)

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se