Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



Brighton åker ur

Följ via RSS

19 Aug 2017 kl 12:23, Juliusjohan

Leicester inledde säsongen med att ge bort minst 1 poäng borta mot Arsenal då man ledde matchen två gånger om, men tappade i matchminutrarna 83 och 85. Men vad man ska ta med sig är att Vardy är igång redan från start och när man dessutom värvat in Ihenacho (kom in senast mot Arsenal) så tror jag att man kan få ännu mera spets framåt. Jag har en känsla av att Leicester har förbättrats gentemot ifjol och att man hamnar på någon placering upp mot fjolårets 12e-placering. 
Framförallt är man ett bra hemmalag och vinner i princip alltid mot lagen på nedre halvan av tabellen, förra säsongens hemmafacit mot lag 11-20 såg ut på följande sätt, 8-2-0 med en målskillnad på 21-5. Man gjorde minst 2 mål i alla dessa matcherna och detta visar på ett oerhört starkt hemmafacit! 

 

Efter att ha sett Brightons premiär, där man visserligen mötte ett bra City så tror jag att Brightons visit i Premier League blir kortvarig. Man hade alltså 2 skott på hela matchen och ingenting som egentligen var farligt. Ska vi vara helt ärliga så har man inte heller värvat något märkvärdigt som ökar chanserna att stanna kvar. I eftermiddag möter man dessutom ett Leicester som är målfarliga på hemmaplan och visst, Brightons försvar såg väl okej ut, fram tills City fick hål på dem. Men ska man ha en chans att stanna kvar i Premier League lär man även gå framåt mot lag som Leicester och som vi vet, så är hemmalaget otroligt starka när det blir ett öppet spel. 

Jag spelar därför Leicester över 1.5 mål @ 1.90 4/5u. 


Kommentera (0)

Målglad match på Vitality stadium!

Följ via RSS

17 Aug 2017 kl 20:31, Juliusjohan

Bournemouth tar emot Watford i Premier Leagues andra omgång. Bournemouth inledde borta mot West Bromwich med en uddamåls-förlust, jag såg inte den matchen men vad jag har läst mig till var man bollhållande laget utan att egentligen skapa allt för många målchanser. Tony Pulis mannar är som alltid vassa på fasta situationer och kunde därför skapa chanser nog för att vinna matchen. Men, nu är Bournemouth hemma på Vitality Stadium, en liten men tight arena som jag faktiskt är väldigt förtjust i, nog om det. Hemma på Vitality är Bournemouth ett helt annat lag och framförallt gör man i princip alltid mål och slår man ihop de två senaste säsongerna i Premier League har man gjort mål i 30/38 hemmamatcher, ett helt otroligt facit. Vad man inte är lika bra på är att hålla tätt bakåt, 6/19 hemmamatcher lyckades man hålla tätt i förra säsongen och det kanske inte är så konstigt när man hela tiden vill framåt med en passningsorienterad fotboll. 
Man har värvat bra, framförallt offensivt där man fått in målsprutarn Jermain Defoe, som ska avlasta Joshua King, man har även fått in Begovic i mål och en ung Nathan Aké från Chelsea. 

Watford är laget på andra sidan och jag blev oerhört imponerad över deras insats i premiären, man ledde två gånger om mot Liverpool innan man hamnade i underläge för att sedan hämta in en pinne via 3-3 på tilläggstid. Det tyder på moral och att man tror på spelidén. Tycker att man spelade en positiv fotboll och vågade verkligen kliva upp när lägena fanns. Man brukar inleda säsongerna på ett positivt sätt och förhoppningsvis gör man det även i år. Förra säsongens 10 första matcher var facit 4-3-3 medans man avslutade säsongen med usla 0-0-6 och föll därav ett antal placeringar nedåt. Jag tror själv att Watford är ett lag för över halvan av tabellen i år, man har värvat fint i framförallt Cleverly och Gray. Jag har svårt att se att man går mållösa mot Bournemouth i helgen med tanke på den premiären man gjorde. 

Inbördes möten sedan 2015/2016 har vi ett facit på 1-6-2 och i 6/9 matcher har båda lagen gjort mål, vilket är mitt huvudspel. Fyra senaste resultaten: 2-2, 2-2, 0-0 och 1-1. 
Tror att denna matchen kan bli en rolig tillställning med mycket fart, förhoppningsvis får vi se en målrik historia även denna helg. 

Mitt spel: BLGM @ 1.70 4/5 units. 


Kommentera (0)

Häcken målglada!

Följ via RSS

13 Maj 2017 kl 10:33, Juliusjohan

Nu var det ett tag sedan sist, har rest en del samt kört en hel del snöbollar på egen hand för att testa lite. Bestämde igår att jag ska köra snöbollar som ett experiment för att se hur det slutar. Har i dagsläget spelat upp två 50-lappar till dryga 1000 kronor och är på god väg med en tredje. Nog om det. 

I eftermiddag tar Kalmar FF emot BK Häcken i första matchen på en vecka ungefär. Kalmar spelade för sex dagar sedan och Häcken för åtta. De två dagarna kommer inte ha någon inverkan på dagens match men för ett Kalmar som dras med massor av skador samt en avstängning på David Elm så tror jag att Häcken får lekstuga. 

Kalmar har inlett riktigt svagt och det är ju ingen hemlighet att Peter Swärd sitter löst. Men efter att ha inlett säsongen med en 1-5 förlust mot Elfsborg så har man ändå fått någerlunda koll på sitt försvarsspel. Man har trots detta lyckats släppa in näst flest mål i allsvenskan med hela 15 stycken, i snitt 2.14 mål/match. Man kan se ett tydligt tecken att man har svårt mot lag som rullar boll, 1-5 Elfsborg, 1-3 Jönköping Södra, 0-3 Sirius. Det var egentligen bara Malmö man lyckades stänga och då ska man vara ärliga och säga att Malmö gjorde sin sämsta insats för säsongen samtidigt som att Cibicki bara var ribban ifrån ett drömmål. Utöver detta blev det 0-3 mot Göteborg senast. 

BK Häcken har inlett okej, trodde att man skulle ligga högre upp men som allsvenskan ser ut så är det oerhört jämt och man har inte direkt tappat mycket mark på lagen BAKOM Malmö. Man är ett offensivt lag som gillar att trilla boll och jag tycker att det är oerhört kul att se på laget när man kommer upp i nivå, som mot Göteborg i derbyt. Man har bara gjort 9 mål i år men då var de två första matcherna mållösa och man har trampat igång sedan dess. Sex mål på de två senaste matcherna säger en del om det.

Kollar man på de sex senaste mötena lagen emellan så har Häcken ett starkt facit på 4W 1O 1L och en målskillnad på 14:6. I fyra av matcherna har man gjort minst 2 mål. Man har alltså ett övertag på ett formsvagt Kalmar, vilket jag tror kommer att synas ikväll. 


Mitt speltips: BK Häcken Över 1.5 Mål @2.00  3/5 u. 

Alternativt: BK Häcken vinner matchen @2.10 3/5 u.


Kommentera (0)

Göteborgsderby!

Följ via RSS

01 Maj 2017 kl 22:47, Juliusjohan

Götebooorgsderby och en snackis inför säsongen, likt alla andra säsonger har varit vilket lag i Göteborg som är bäst. Man hittar lite olika odds beroende på vart man kollar men det som överraskar mig är att IFK Göteborg är favoriter i de flesta fallen. Tycker att BK Häcken har fått in bra nyförvärv och en tränare som kan sätta defensiven i ett annars väldigt skickligt offensivt lag. 

Imorgon (tisdag) så stöter man på varandra för första gången denna säsongen och jag kommer att spela ett halvtidsspel på Häcken. Jag tror att Häcken vinner detta mötet i slutändan, eller åtminstone så förlorar man det inte. Dels för att Häcken är ett bättre lag och dels för att Göteborg har så sjukt svårt för att vinna. 
Häcken har inlett okej, varken mer eller mindre. Man är svårslagna och årets enda förlust har kommit mot IFK Norrköping då man förlorade med 1-2 efter att ha tagit ledningen i första halvlek. Bortsett från den matchen har man spelat 3 matcher som slutat 0-0 och en match som slutade med en 1-2 seger borta mot Sundsvall. I samtliga matcher man spelat har man lett eller spelat oavgjort i första halvlek, man har alltså aldrig legat under efter 45 minuter. 

IFK Göteborg inledde fint mot Malmö FF och gjorde en stark insats i den matchen. Kanske var det Malmö som inte kom upp i nivå på grund av uteblivna tävlingsmatcher under försäsongen eller så gjorde Göteborg det så pass bra. Men man lyckades ändå inte vinna matchen och halvtidsresultatet 1-1 stod sig matchen ut. Utöver det så har man spelat 3 ytterligare matcher som slutat 1-1 samt en seger borta mot Sirius med 0-2. Vad som är intressant med detta är att alla matcher har ett X i halvlek, och alla matcher har slutat med 2 mål. 

Mitt speltips: BK Häcken AH 0.0 i första halvlek @ 1.75  3/5u. 

Min idé: Under 3 mål @ 1.50. 

För övrigt, 6 raka livespel har suttit på www.twitter.com/juliusjohan så in där och kika. Bland annat räddades gårdagen upp där då ingen av mina två rekar här satt.


Kommentera (0)

Milan!

Följ via RSS

30 Apr 2017 kl 02:42, Juliusjohan

Ligger och kollar efter spel inför imorgon och gillar verkligen Eibar att vinna matchen. Vågar dock inte på grund av deras form och hur benägna man varit med att ta röda kort i senaste matcherna... 
Siktar istället in mig på Seria A och sjätteplacerade Milan som åker till en bortamatch mot formstarka Crotone. 

Crotone är som sagt formstarka och har på de fyra senaste matcherna 3 vinster och 1 oavgjord - varav en seger mot det andra milanolaget Inter. Rent teoretiskt finns det fortarande chans för Crotone att klara sig kvar i Serie A men om man gör det så är det smått otroligt. Man har nämligen imorgon Milan, sen har man även Juventus och Lazio kvar att möta. Man ligger 5 poäng bakom Empoli och jag tror helt enkelt inte att man klarar detta. 
Hur som helst, formen är god men kollar man till resultaten mot topplagen i år så är det i endast förluster (Inter ligger 7a i dagsläget så räknar inte in dem). Mot de 6 bästa lagen har man ett facit på 0W 0D 9L och en målskillnad på 3-18. Det talar sitt tydliga språk och man räcker inte till i dessa matcherna, hur god formen än må vara. 

Milan hade en god form innan debaclet senast mot Empoli då man förlorade hemma på San Siro med 2-1. Jag tycker att Milan ser intressanta ut och i dagsläget ligger man dessutom ovanför sina rivaler Inter - med häng på europaplats vilket skulle vara av stor betydelse för de nya ägarna. Innan matchen mot Empoli hade man 4 matcher utan förlust och vinsterna kom mot lag i Crotones tabellposition. Kollar man på möten mot de 5 sämsta lagen i år har man ett facit på 6W 1D 2L och då kom alltså en av förlusterna senast mot Empoli - dags att studsa tillbaka. Motivationen att nå europaplaceringar samt att hamna ovanför Inter tror jag har en stor betydelse i klubben och då måste man vinna en sån här match. 

Crotone har en helt skadefri trupp medans Milan saknar Suso och De Sciglio (avstängda) samt Romagnoli, Bonaventura och Abate på grund av skador. 

Jag tror hur som helst att Milan vinner detta med minst 2 mål, baserat på motivation och klasskillnaden lagen emellan. 

Mitt speltips: Milan vinner matchen @1.93  4/5u. 
Min fundering: Milan att göra mål i båda halvlekarna @2.75. 


Kommentera (0)

Sista NLD på White Hare Lane

Följ via RSS

29 Apr 2017 kl 20:44, Juliusjohan

Hejsan alla, hoppas ni haft en bra spellördag och att den avslutas likadant. Jag har riktat in mig på speltips i morgondagens match (söndag) och skriver det idag för att imorgon kommer det endast vara fokus på north london derby, det sista på White Hart Lane. 

Men som sagt, tycker att jag har hittat ett fint spel i matchen mellan Everton-Chelsea. Everton har på hemmaplan ett facit som lyder 12W 4D 1L med en målskillnad på 41-13. Med det är man ligans tredje bästa hemmalag efter Tottenham och Chelsea. Man har 8 matcher utan förlust på hemmaplan och på dessa 8 matcherna har man gjort mål i samtliga och totalt tryckt in 29 mål. I dessa matcherna är målsnittet 4.0. Man är galet starka på hemmaplan men framförallt är det målglada tillställningar och imorgon när Lukaku möter sin gamla klubb så förvånar det mig inte om han trycker in en balja eller två. Det positiva är att man bara hållt nollan mot ett av de sex bästa lagen i ligan på hemmaplan. 

På bortaplan har Chelsea ett facit på 11W 3D 3L där alla förlusterna kommit mot topp 6-lagen, samt en oavgjord mot Liverpool. Målskillnaden är 26-16 jämfört med sitt hemmafacit då man har 43-8. Rätt stor skillnad på Chelsea hemma vs borta. Jag tycker även att Chelsea har vacklat lite senaste tiden även om man avfärdade Southampton med 4-2 senast. Chelsea har gjort mål i 9/10 senaste bortamatcher och med Evertons försvar tror jag att man gör det även imorgon. Jag har en känsla av man inte vinner matchen dock, men inget jag kommer att spela på. 

 

Mitt speltips: BLGM @ 1.70 4/5u.
Mitt speltips: Över 2.5 Mål @ 1.84 3/5u.

Mitt alternativ: Över 2.5 mål + BLGM @ 2.10. 


Kommentera (0)

94'

Följ via RSS

25 Apr 2017 kl 15:15, Juliusjohan

Igår fick Eibar ett rött kort och släppte in 0-1 i matchens sista spark - kul.
Idag ska jag låta bli ett handikappspel då det har gått åt skogen senaste tiden. Riktar istället in mig på BLGM i premier leagues enda tisdagsmatch. 

Chelsea på hemmaplan som i lördags mötte Spurs i FA-cupens semifinal, en match där man vilade stjärnorna Hazard och Costa - vilka lär vara tillbaka från start idag. Chelsea har gjort mål i alla sina hemmamatcher i år, vad som är intressant är att man släpper in mål i en hel del också. Man har förvisso bara släppt in 11 baljor hemma på stamford bridge, men de är utspridda då inget lag har gjort 3 mål eller fler på Chelsea. I 5/6 senaste hemmamatcherna har man släppt in minst ett mål. 

Southampton har kunnat träna hela veckan och förebereda sig inför detta mötet. Man har egentligen ingenting att spela för - bortsett från att förstöra för Chelsea. Man har klarat nytt kontrakt och man har ingen chans att slå sig uppåt mot europaplatserna. Men spelar som sagt inte på att man vinner matchen - man har gjort mål i 5 raka bortamatcher och i de matcherna man spelat på bortaplan mot topp 4-lagen så har man gjort mål både mot Spurs och Manchester City. 

Inbördes möten mellan lagen då? Det är här jag ser ett intressant spel, ni ser statistiken nedan: 

Southampton 0 - 2 Chelsea
Southampton 1 - 2 Chelsea
Chelsea 1 - 3 Southampton  
Chelsea 1 - 1 Southampton
Southampton 1 - 1 Chelsea

Kan fortsätta ner i åren och sanningen är att från 2012 har man stött på varandra 10 gånger och i 8 av dessa matcherna har båda lagen gjort mål. Senast man möttes (0-2) så var Chelsea i en galen form och höll nollan i 6 raka matcher. Nu är det lite värre och det känns som att Chelsea kan släppa in en boll här och där. 

 

Speltips: BLGM @1.95 3/5u.


Kommentera (0)

Hemmastarka Eibar

Följ via RSS

24 Apr 2017 kl 00:16, Juliusjohan

Efter en usel lördag så ordnade det upp sig bra på söndagen! Har fortfarande inte släppt att det hade blivit en final i FA-cupen mot Arsenal om vi vunnit men såg nu ikväll att Dele Alli fick årets unga spelare för andra året i rad - vilket värmer ett Spurshjärta. 5/6 senaste åren har dessutom priset gått till Spurs - imponerande! 

Imorgon (Måndag) så kommer jag återigen att reka Eibar då de tar emot Athletic Bilbao. Eibar som förlorade senast mot Real Betis, som för övrigt är i en sjukt bra form då de även slog Celta Vigo idag (Söndag). Hur som helst, Eibar är ett helt annat lag på hemmaplan och det enda orosmomentet är att avstängda backen Lejeune missar matchen, i övrigt har man en del skador men inget som bör förändra allt för mycket. Hemmastatistik i år: 9W 3D 4L. De fyra förlusterna har kommit mot Real Madrid, Atletico Madrid, Barcelona och föga förvånande Osasuna. Man är alltså starka på hemmaplan och har gjort mål i alla bortsett från 3 matcher (gjort mål i 7 raka hemmamatcher). 

Bilbao då? Det är ett utav ligans absolut bästa hemmalag, men nu spelar man borta och där har man bara tagit 14 av sina 53 poäng. Man har 4W 2D 9L och 3 av vinsterna har kommit mot de 5 sämsta lagen i ligan. Man håller väldigt sällan nollan i bortamatcher och man gör bara mål i 60% av bortamatcherna. Kollar man på formen verkar man dock inte ha några problem med målskyttet då man krossade Las Palmas med 5-1 senast, dock på hemmaplan. Truppen är i princip helt skadefri så man kan ställa upp precis hur man vill i mötet mot Eibar. 

Jag tror på Eibar här, jag tror att Bilbaos usla bortafacit kommer att spegla av sig och att Eibar studsar tillbaka från förlusten senast mot Betis. 

Mitt spel: Eibar AH 0.0 @1.89  3/5u. 

Fundering: BLGM @ 1.70. 

Får se hur BLGM ser ut när startelvor är släppta ser ut, är osäker på Bilbaos kapacitet att göra mål på bortaplan. www.twitter.com/juliusjohan för att se livespel och annat gott snack. 


Kommentera (0)

Gör ont idag men går vidare

Följ via RSS

22 Apr 2017 kl 21:16, Juliusjohan

Usch vilken jävla skitdag. Reken sket sig, livespelet sket sig, Brynäs förlorade och Tottenham förlorade. Sitter just nu på Inget lag når 9 hörnor i Fiorentina - Inter så får väl se om den sitter. Har inte lagt ut alla livespel idag då formen varit usel, har lyckats lägga ut de livespel som inte har suttit tyvärr. Men imorgon anser jag mig ha hittat ett fint odds! 

Real Sociedad tar emot Deportivo och jag tror på Sociedad som har chans att ta en europaplats om man vinner matcher som denna. Formen är sådär, på de tre senaste har man mött både Barcelona och Atletico Madrid, däremellan klämde man in en seger på hemmaplan mot Gijon. Man är ett starkt hemmalag mot lagen på den nedre halvan av tabellen och har idel segrar bortsett från ett kryss mot Leganes. Man har i princip hela laget att tillgå och kan alltså matcha sitt bästa lag. 

Till skillnad från Deportivo som har inte mindre än 3 stycken avstängningar i denna matchen. Man är ligans tredje sämsta bortalag och har bara vunnit en match. Formen är ingen vidare på Deportivo heller bortsett från segern senast mot Malaga. Man är dock ett betydligt mycket bättre hemmalag än bortalag och man kommer få det tufft här på söndag. Man klarar sig egentligen kvar i ligan på grund av alla andra dåliga lag i botten. Man har dessutom Osasuna kvar att möta där man kan höja sina chanser ännu lite mer. 

 

Men på söndag tror jag som sagt att detta blir för tufft. Jag tror det blir en jämn match målmässigt men jag tror man förlorar. Jag spelar därför Real Sociedad AH -0.75. På de 6 senaste bortamatcherna har man 1W 0D 5L vilket säger en hel del. Hemmaform respektive bortaform samt avstängningar avgör detta mötet till Sociedads fördel. 

Mitt spel: Real Sociedad AH -0.75 @1.725     3/5 u.


Kommentera (0)

England, men inte FA-cupen

Följ via RSS

22 Apr 2017 kl 11:38, Juliusjohan

Efter att mitt speltips rök efter 3 minuter igår då Sevilla satte sitt enda mål i första halvlek efter att ha varit galet ineffektiva efter det så satte jag ett livespel på www.twitter.com/juliusjohan till 2.00 för att enkelt räta upp det hela. Idag spelar mitt kära Tottenham mot Chelsea i en galen FA-semifinal, men innan jag laddar upp för den så blir det en rek i en annan engelsk match, nämligen West Ham United - Everton. Spelet är Everton AH -1.

West Ham har underpresterat sett till förväntningar i år då många trodde att man skulle växla upp efter fina fjolåret samt bytet av arenan, arenan har ju snarare fått en negativ klang och jag blir mycket förvånad om Slaven Bilic sitter kvar på tränarbänken nästa säsong. Kollar man på West Hams resultat i år så kan man dra en intressant slutsats och se att man ligger på EXAKT rätt placering i ligan. Man har nämligen bara tagit en enda seger mot lagen som ligger på placeringarna ovanför och har ett facit på 1W 5D 14L. Mot lagen som är placerade under sig själva så har man ett facit på 9W 2D 2L. Idag möter man ett lag som ligger ovanför sig själva och som dessutom är i en galen målform. Mer om det senare. 
Kollar man på mötena med lagen runt om Everton i år så ser det ut som nedan: 

Arsenal Hemma/Borta - 

1 - 5 3 - 0

Everton Hemma/Borta - 

Ospelad 2 - 0

West Bromwich Hemma/Borta - 

2 - 2 4 - 2

Man har en målskillnad på 5-16 mot dessa tre lagen. I ett fall har man alltså klarat av att inte förlora med mer än 1 mål. Man förlorar dessutom utan att göra mål i 1/5 på hemmaplan, vilket är en stor siffra för att vara på hemmaplan. Man är USEL mot bättre lag och nu till Everton.

 

Everton har gjort en riktigt fin säsong och jag gillar verkligen detta laget. Man har en galen målskytt i Lukaku som gör mål och assist på alla sätt. Oerhört komplett! På de 5 senaste matcherna har man gjort 13 mål och då har man spelat mot Manchester United samt Liverpool där man bara mäktade med 2 mål totalt och man har vunnit med minst 2 mål i tre av matcherna. Man ska dock väga in att Everton är ett mycket bättre hemmalag än bortalag. Men, med den formen man har samtidigt som man möter ett West Ham som inte har något att spela för så åker man bara och vinner idag. Man har dessutom fortfarande chans på en champions league-plats. 


Jag tycker att oddset till AH -1 är alldeles för fint för att inte spela då man har den formen. Samtidigt dras West Ham med mängder av skador och avstängningar inför idag.
Mark Noble(28 matcher) och Sam Byram(15 matcher) är avstängda samtidigt som Carroll(18 matcher), Antonio(29 matcher), Obiang(22 matcher) och Ogbonna(19 matcher) är skadade. De spelarna har dessutom stått för 20 av lagets 44 mål. 

 

Mitt spel: Everton AH -1 @ 2.75  3/5 u.

GALET odds på att Lukaku gör mål - måste testas med kaffepeng. 

Målskyttespel: Lukaku gör mål i matchen @ 1.80  1/5 u.


Kommentera (0)

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se