Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



Speltips från PL & Ligue 1

Följ via RSS

13 Dec 2014 kl 10:57, Jansson

Fyra spel inför helgen:

Manchester City gästar under lördagen nykomlingen Leicester. Hemmalaget har endast en ynka vinst på hemmaplan. Man har nu tre raka förluster och ligger sist i ligan med 10 poäng. Sett till de senaste 10 senaste matcherna så har man 8 förluster och två oavgjorda. 

City kommer med enormt självförtroende sedan avancemang i Champions League efter vinsten med 2-0 BORTA mot Roma. Det här tror jag är den totala vändningen för City. Man har inte spelat dåligt, men det har inte riktigt varit det City vi är vana att se. Nu kommer självförtroendet och gnistan tillbaka i laget. 

Väljer två spel i matchen:
Raka tvåan till 1.50 hos Bet365. 
City -1,5 till 2.39 hos Pinnacle.

Insats: 3/3 flat på båda spelen 

**

Söndagens första spel kommer från matchen då Zlatans PSG gästar bottenlaget Guingamp. 

Guingamp ligger tre poäng över nedflyttningsgränsen på en 16e plats med 18 poäng på 17 matcher. Har nu två raka vinster men hemmaspelet är inte tillräckligt och man har förlorat hela sex hemmamatcher hittills och är det lag som förlorat flest hemmamatcher tillsammans med Caen. 

Zlatan är åter i spel för PSG och han visar redan nu god form trots en fortfarande sårbar hälsena. Målskyttet har minst sagt kommit igång. Två mål senast i ligan och ett borta mot Barca i Champions League. Även Cavani börjar komma igång, som var helt ur form under en period. CL är nu slut fram till Februari och ligaspelet är allt som står i fokus. Jagar nu förstaplatsen från Marseille igen och poängtapp är inte acceptabelt.

Guingamp är det lag som släpper in flest mål i hela ligan och väljer därför att gå in på överspelet mer gärna än raka tvåan.

PSG ö1,5 mål spelas till 1.62 hos Bet365.

Insats: 3/3 flat 

**

Helgens sista spel hämtar vi från Old Trafford i rivalmötet mellan United och Liverpool.

Liverpool går allt annat än bra just nu. Ute ur Champions League efter en minst sagt svag insats. Efter förra säsongens guldjakt har man tappat sina bästa spelare och har nu väldigt, väldigt svårt att göra mål. Vi ser Gerrard pricka in någon frispark då och då, men annars ser det inte bättre ut än så. 

United har kommit tillbaka till det lag som kan spela halvbra, men ändå vinna sina matcher. Man har nu fått med sig tre poäng i fem raka matcher och som vi alla vet är detta United oerhört svårslaget hemma på Old Trafford. Att man nu har ett självförtroende på topp är ingen direkt fördel för bortalaget. 

Sedan förlusten i premiären har man gått obesegrade hemma och endast ett kryss mot ligaettan Chelsea. Fem av sex vinster har slutat med över 1,5 mål för United och dagens bästa värde ser jag just i det spelet.

United ö1,5 mål spelas till 2.05 hos Betway.

Insats: 3/3 flat 

/Jansson


Kommentera (0)

Två speltips från PL & La Liga

Följ via RSS

02 Oct 2014 kl 17:15, Jansson

Vi hittar ett bra värde när Barcelona gästar Rayo Vallecano på lördag.

Barcelona kommer från en förlust i Champions League borta mot PSG. Sett till ligaspelet har de inlett otroligt starkt och är ännu obesegrade med fem vinster och en oavgjord. De har ännu inte släppt något mål, samtidigt som de gjort hela 17(!) mål framåt. Dessa siffror skrivs även om Suarez ännu inte kommit till spel, fortfarande avstängd sedan bit-skandalen i VM.

Senaste ligamatchen slutade 6-0 mot Granada där Neymar stod för ett hattrick och visade att han är i storform. Messi gjorde det Messi brukar, två mål och två assist och samarbetet dessa emellan blir bara bättre och bättre.

Jag tror Barcelona reser sig snabbt efter förlusten i CL mot PSG och kommer tillbaka till den storform de faktiskt är i. Rayo Vallecano ska inte vara något hot mot Barca för att tappa poäng här och sett till deras effektivitet framåt tror jag de vinner med flertalet bollar.

Insats: 3/3 units (flat)

/Jansson

 

**

Det är londonderby och ligaettan Chelsea får besök av tabellfyran Arsenal.

Chelsea har inlett säsongen oerhört starkt och har ännu inte förlorat en match. Fem vinster och en oavgjord. 3/3 vinster på Stamford Bridge. Likaresultatet skrevs mot City borta, vilket ändå är en stark prestation. Chelsea vann sitt senaste möte mot Aston Villa med 3-0, samt vinst i Champions League borta mot Sporting med 1-0.

Arsenal har fått igång sitt spel ordentligt. Wellbeck har kommit in i truppen och visar att han kan leverera mål, gärna tillsammans med Özil och Sanchez. Hattrick senast i Champions League när de vann hemma mot Galatazaray med 4-1.

Även Arsenal är obesegrade i ligan efter 6 matcher, men har dock bara fått med sig två vinster och då resterande matcher oavgjort. De har kammat hem tio poäng, jämfört med Chelseas 16p.

Det kommer bli ett hett derby med hög intensitet. Trots att Chelsea varit starka inledningsvis har de släppt mål bakåt i fyra av de sex matcherna som spelats i Premier League, samtidigt som Arsenal har nätat i samtliga matcher, och har spelat BLGM i fem av sex matcher.

Jag ser inget annat än att Arsenal får in minst en balja mot Chelsea. Inte heller kan jag se att Arsenal vinner mot noll.

BLGM spelas till 1.78 hos Winner.

Insats: 3/3 units (flat)


/Jansson


Kommentera (0)

CHL: Färjestad - Zurich

Följ via RSS

04 Sep 2014 kl 03:28, Jansson

Dagens spel hämtar vi från CHL i ishockey där svensklaget Färjestad får besök av ett ruskigt starkt Zurich.

Färjestad har lyckats bra hittills och har nu tagit tre raka segrar, i tre väldigt jämna matcher. Senaste mötet lagen emellan slutade 3-2 fördel Färjestad.

Att reka vinst till bortalaget kanske låter ovisst, men vi lyfter ett finger och noterar att Justin Pogge i färjestads mål stod för hela 35 räddningar, mot ett hårt pressande Zurich.

Mästarlaget från Schweiz har till skillnad från många andra framgångsrika lag enbart tappat en enda spelare från föregående år. En fördel som talar väldigt starkt mot Färjestad, som tappat spelare och byggt upp truppen på nytt. Klubben säger sig själva gå in i säsongen med "Det nya Färjestad".

Vad vi har sett hittills av hemmalaget är stundtals ostrukturerat och de individuella prestationer som finns i laget hittar inte sin rätta plats på isen.

Gästerna är ett av Europas starkaste lag, med en stor finansiell fördel gentemot Färjestad. Laget består av mestadels internationella, skridskoskickliga spelare som under två matcher inte bör ha några problem att ta minst en.

Moneyline Zurich till 2,60 är spelat alla dagar i veckan.

Insats: 3/3 units (flat)


Kommentera (0)

Tre enkla poäng väntar Milan?

Följ via RSS

12 Apr 2014 kl 23:33, Jansson

Efter tre raka segrar finns hoppet där för Milan om en placering till Europa League. Nu tar man emot Catania på San Siro och förväntar sig ingenting annat än tre enkla poäng.

Catania har haft en väldigt tung säsong och ligger just nu sist i Serie A, och har endast hämtat 20 poäng. Efter förra helgens förlust som också blev femte raka fick dom nog och sparkade dessutom sin tränare. Deras hemmastatistik är inget att hurra över direkt då dom endast har plockat två ynka poäng och 14 förluster.

Tänkbar elva för Catania:

Catania (3-5-1-1): Andujar; Bellusci, Spolli, Rolin; Izco, Rinaudo, Lodi, Plasil, Monzon; Barrientos; Bergessio

Milan har haft det tungt större delen av säsongen men verkar vara igång nu mot slutet där dom dessutom fått hopp om att ta Europa League-placering. Endast fem poäng upp och med formen på tre raka vinster har fått dom att tro på sig själva igen. En vinst i denna match är bara ett måste för hemmalaget.

Tänkbar elva för Milan:

Milan (4-2-3-1): Abbiati; Bonera, Rami, Mexes; Constant; De Jong, Montolivo, Poli, Kaka, Taarabt; Balotelli

Tre poäng för Milan och frågan är egentligen bara hur eneklt dom löser detta. Catania har som sagt bra tagit två poäng borta på hela säsongen och känns inte som dom ska kunna hota här. De är ett lag som garanterat kommer få spela i Serie B nästa säsong.

Milan mot tre poäng och gör det dessutom med linan -1.5 mål som jag spelar på bet365 @ 2.02 i odds.

Insats: 3/3 units (flat)


Kommentera (0)

Speltips: PSG - Chelsea

Följ via RSS

02 Apr 2014 kl 01:59, Jansson

1-1 slutade Barcelona - Atletico Madrid och därmed satt andra raka underspelet från Champions League.

 

Det var då dags för dag två i veckans Champions League som också bjuder på två bra matcher. Real Madrid som ska försöka ta revansch mot Dortmund, och Zlatans PSG som ställs mot londonlaget Chelsea. Jag har valt ett ut spel från Paris.

PSG har en enorm ledning på 13 poäng i Ligue 1 och kan räkna sig själva som mästare. Det innebär att PSG kan lägga all fokus i Champions League. Förra året åkte dom ut mot Barcelona i kvarten men var mycket nära att avancera redan då men misslyckades. Denna gång tror jag på avancemang. Skadelistan är ljus förutom att Van der Wiel är osäker för spel. PSG vilade även flera spelare från helgens ligamatch mot Nice.

Tänkbar elva för PSG:

Sirigu, Jallet, Alex, Silva, Maxwell, Verratti, Motta, Matuidi,Cavani, Ibrahimovic, Lavezzi.

Chelsea kommer från en tung förlust mot Crystal Palace och därmed förlorade förstaplatsen i Premier League till Liverpool. De gjorde en stark match mot Arsenal där dom vann med 6-0 men matchen innan dess förlorade dom mot Aston Villa. Två förluster på tre matcher känns ganska illa för Mourinho och hans Chelsea. I matchen mot PSG så kommer Matic och Salah inte att delta på grund utav cup-tied. Förutom det är Eto och Cole skadade och missar matchen. Torres väntas starta på topp.

Tänkbar elva för Chelsea:

Cech, Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta, Ramires, Mikel, Willian, Oscar, Hazard, Torres


Jag kommer att spela på "To Qualify" PSG, att de tar sig vidare till slutspel i Champions League. Har en väldigt bra känsla på det samt att jag tycker de har ett bättre lag rent generellt än Chelsea. De har grymma målgörare framme vilket Chelsea saknar och har svårt att se vem som ska sticka ut för att göra det lilla extra mot två jättar som Alex och Thiago Silva. Förutom det sitter PSG på en trio i mittfältet som gör en riktigt grym säsong, Motta, Matiudi, Veratti och nu även Cabaye. Mourinho kommer självklart göra det riktigt tufft för Zlatan och hans PSG men tror Paris-laget dra det längsta strået.

Zlatan tar sitt lag vidare till slutspel och det spelar jag på bet365 @ 1.91(att kvalificera sig: PSG)

Insats: 3/3 units (flat)

Kom ihåg att det är två matcher som ska spelas, dvs att spelet rättas nästa vecka efter matchen i England.


Kommentera (0)

Speltips: Barcelona - Atletico Madrid

Följ via RSS

01 Apr 2014 kl 03:04, Jansson

Första mötet från kvarten i Champions League mellan ligatvåan och ligaettan från Spanien.

En match mellan två lag med bra form. Barcelona som nyligen slog Real Madrid borta och kunde därefter gå upp till en andraplats i ligan. Etta ligger Atletico Madrid med ett poäng före Barcelona. Nu är det dock Champions League där allting avgörs i två matcher.

Barcelona ser starka ut återigen speciellt efter att Messi är tillbaka och har börjat prestera riktigt bra. Inför mötet mot Atletico så ser skadelistan ljus ut förutom att Valdes inte kommer att vara med. Han är skadad och missar resten av säsongen, även VM. In kliver istället 38-årige Pinto.

Tänkbar elva för Barcelona:

Pinto, D Alves, Piqué, Mascherano,Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Messi, Alexis, Neymar

Atletico Madrid kommer få klara sig utan Raul Garcia som är avstängt, ett mycket tungt avbräck. Förutom det är även Javier Manquillo skadad sedan tidigare. Annars ser laget bra ut. Gjorde ingen jätteinsats mot Bilbao i förra mötet men lyckades ändå plocka tre pinnar från matchen.

Tänkbar elva för Atletico Madrid:

Courtois, Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luis, Gabi, Mario Suárez, Sosa, Koke, Arda, Diego Costa


En match där Barcelona som vanligt kommer ha mycket boll men samtidigt försöka spela ett säkert spel då Atletico Madrid kommer lägga mycket långbollar mot målkungen Diego Costa. Tror på en stängd match med lite ytor och framförallt taktiskt från båda lagen. Senaste matchen slutade 0-0 i Madrid och jag tror på något liknande idag, möjligtvis att Barcelona vinner med en boll.

Ett bra odds på underspel(under 2.5 mål) @ 2.12 på Unibet.

Insats: 3/3 units (flat)

Jag finns på twitter under namnet @JanssonBetting

/Jansson


Kommentera (0)

Underspel i London

Följ via RSS

18 Mar 2014 kl 16:55, Jansson

Andra mötet från Chelsea - Galatasaray som spelas i England. Första matchen slutade 1-1 efter mål av Torres och Chedjou. Så matchen lever i allra högsta grad.

Jag tror på en liknande match även här och kommer gå in på underspel. Mourinho med sitt taktiska spel kommer försöka få in ett mål och sedan spela ut matchen. Tror inte Galatasaray kommer våga spela allt för mycket framåt i början för att inte få ett mål bakåt. Matchen kommer helt enkelt vara väldigt taktisk ikväll, och möjligt att vi får se på en tråkig fotboll.

Tänkbar elva för Chelsea:

Cech; Ivanovic, Terry, Cahill, Azpilicueta; Luiz, Ramires, Willian, Oscar, Hazard; Etoo

Tänkbar elva för Galatasaray:

Muslera; Eboue, Balta, Telles, Chedjou; Melo, Inan, Sneijder; Hajrovic, Drogba, Yilmaz

Under 2.5 mål spelas på wh @ 2.05

Insats: 3/3 units (flat)

Jag finns på twitter under namnet @JanssonBetting

/Jansson


Kommentera (0)

Debut

Följ via RSS

03 Mar 2014 kl 19:20, Jansson

Dags för debut för mig som bloggare här på Rekar.se

Jag har tidigare rekat spel här på sidan med bra resultat och hoppas jag kan fortsätta så. Ni finner mitt spreadsheethär: http://www.rekar.se/spreadsheet/jansson

Mitt första bloggspel hämtar jag från Premier League mellan West Brom och Manchester United. Jag kommer spela på att båda lagen gör mål i matchen till 1.90 i odds på Unibet.

West Brom har gått väldigt kasst den här säsongen och befinner sig just nu 17 i tabellen, strax över nedflyttningsstrecket och har bara ett poäng mer än Sunderland som ligger precis under. West Brom har dock fått med sig några väldigt bra resultat mot topplag på hemmaplan:

West Bromwich - Chelsea    1-1
West Bromwich - Liverpool   1-1
West Bromwich - Everton     1-1
West Bromwich - Arsenal     1-1

Förutom detta så slog dom Newcastle med 1-0, förlorade mot City med 3-2 i en jämn match.

 

Uniteds säsong behöver jag nog inte ta upp då jag tror att de flesta här inne känner till den ganska väl, och hur tungt pressad Moyes är. Hur som helst så ligger United på 7:e plats i Premier League och behöver verkligen alla tre poäng här för att ha en liten, väldigt liten chans till 4:e platsen. United kommer också från en väldigt tung förlust från Champions League borta i Grekland. Hur dom hanterar detta blir intressant att se.


Första mötet på Old Trafford chockade West Brom och fick med sig hela tre pinnar efter en 2-1-vinst. Jag tror återigen på ett hot, mest på grund utav deras tidigare resultat mot bra lag samt att United som lag inte spelar bra fotboll, och försvaret ska vi inte ens snacka om. Dock har dom tunga spelare framåt så minst ett mål räknar jag med att de gör.

Bra odds på BLGM här.

Insats: 3/3 units (flat)

Jag finns på twitter under namnet @JanssonBetting

Nu kör vi!

/Jansson


Kommentera (0)

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se