Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



Boxing Day!

Följ via RSS

25 Dec 2015 kl 21:29, ivalk

En av årets mest efterlängtade dagar är äntligen (snart) här! 

 

Fotboll med start från 13:45 till 20:45 och jag har slängt ut två rekar på 

Liverpool - Leicester och Newcastle - Everton.

 

Tänkte lägga till lite spelförslag som jag är lite intresserade av och ville dela med mig lite av mina tankar.

 

13:45 Stoke - Manchester United

Ett United som har stora tränarproblem har inte vunnit en enda match på de senaste 6 spelade och man åkte även ut ur Champions League. Van Gaal riskerar att bli sparkad om han förlorar dem kommande två matcherna. Kan dock också räcka med en förlust i den här matchen så åker han ut. Spekuleras och ryktas att Mourinho finns tillgänglig som ersättare. Manchester-spelarna har tappat förtroendet för sin tränare och skulle nog inte bli ledsna om dem skulle gå poänglösa och deras manager ersätts. 

Stoke har blandat och gett, vinst mot Chelsea och Manchester City men förlorar mot dem mindre favorittippade lagen. Torskade senast mot Crystal Palace men har gjort det bra hemma och tror att dem kan slå igen spiken för Van Gaals karriärskista i Manchester United. 

 

Hemmalaget att vinna 3.45 hos Unibet.

 

16:00 Liverpool - Leicester

Har redan skrivit en rek till Leicesters fördel och lägger en slant på att Riyad Mahrez kommer i målprotokollet. Han är även straffläggare och har gjort 13 mål i ligan och 7 assist. 

 

Mahrez målskytt 3.05 hos Unibet och Mahrez tvåmålsskytt 12.00

Även ett spel på över 3 asian till 2.14 hos Bet365

 


Kommentera (0)

Belgien - Ryssland

Följ via RSS

22 Jun 2014 kl 12:10, ivalk

Behöver man ens nämna Belgiens respektive Rysslands trupp? Tror vi alla vet vilka stjärnor och unga talanger som kommer visas i TV-rutan idag..

Belgien vände ett 0-1 (straff) underläge mot Algeriet till en 2-1 vinst tack vare Fellani och De Mertens i andra halvlek. Trots att man har ett stjärnspäckat lag så är laget väldigt orutinerat.

Ryssland spelade en 1-1 match mot Sydkorea och bör ha vunnit den matchen om inte Akinfejev tabbat sig och tappat in bollen. Annars väldigt seg och stel matchbild.

Varken Belgien eller Ryssland ser heta nog ut för att kalla sig favoriter i denna strid. Belgien är endast favoriter pågrund av att dem har ett lag med fler kända namn än ryssarna. Dock så har inte Belgien fått alla bitar på plats och kommer känna sig in i matchen. Ryssarna däremot har ju rutinerade spelare och är faktiskt obesegrade 11 raka matcher med vänskapsmatcher inkluderat och räknar med att defensiven inte kommer svika första 45 min.

Tror det blir en defensiv första halvlek och mycket känna på. Precis som Tyskland - Ghana var igår. Under 0.75 till 2.100 spelas hos Pinnacle med 5/10 units. Vid ett mål i halvtid blir det halvförlust på spelet. 

 

Ursäkta det korta snabba inlägget. 


Kommentera (0)

Då var det dags igen.

Följ via RSS

29 Apr 2014 kl 11:31, ivalk

Det var ett tag sen och efter mycket stress och saker i privatlivet så har man äntligen fått tid för att njuta av lite fotboll.

 

Real Madrid vann förra veckan på hemmaplan med 1-0 trots att Bayern Munchen dominerade bollinnehavet och hade det mesta av matchen såg dem inte så kreativa ut. Det var mest inlägg efter inlägg som lades in, man hade ett par farliga chanser till att kvittera och även ta ledning men det spanska försvaret höll emot och såg faktiskt vassast ut med sina snabba omställningar.

 

Ikväll på Allianz Arena kommer vi nog få se en liknande matchbild där Bayern kommer hålla i bollen mest men lär inte spela lika försiktigt eftersom detta är sista chansen till att få komma till Champions League finalen, igen. 

 

Real Madrid saknar Arbeloa och långtidsskadade Khedira och Jesé. Hos Bayern ser skadeläget ljust ut. 

 

Jag tror att Pep inte ännu har löst gåtan om Ancelotti och lagen kommer känna lite på varandra vart svagheterna finns och mycket nervositet kommer vara inblandat. Ska Bayern fortsätta spela på kanterna och slå inlägg vilket brukar resultera i hörnor? Ska dem prova på det korta snabba passningsspelet i mittfältet vilket brukar resultera i djupledslöpningar och farliga lägen? Eller ska dem prova mycket med skott utanför straffområdet med Schweinsteiger/Kroos som brukar resultera i returer och där har man blixtsnabba farliga avslutare som Ribéry, Robben, Götze, Mandzukic eller Müller. 

 

Ancelotti kommer inte ändra på sin taktik alls, han kommer fortsätta precis på samma spelsätt som första mötet. Hålla tätt ihop och spela med fler defensiva spelare än vanligt. Bara att satsa på det snabba kontringsspelet med Bale/Isco, Benzema & Ronaldo.

Från mitt perspektiv så ser jag bara att Bayern kan gå vidare på om dem låter Schweinsteiger/Kroos ta mycket skott utanför straffområdet där dem kommer få hålla mycket boll. Casillas kommer ha så många försvarare och spelare framför sig att det blir för svårt tills slut att hålla nollan. Sen att man har fruktansvärt duktiga anfallare på kanterna som inte kan nicka för 5 öre är bara helt meningslöst att fortsätta slå in inlägg när Pepe, Ramos och Xabi alltid är först på bollen. 

 

Jag tror att det kommer bli en defensiv första halvlek och spelar därför flest mål i andra halvlek och spelar detta hos Bet365 till 1.95 med 3/5 units. 

 

Edit: Ursäkta stavfel osv, sitter på jobbet och knaprar ihop denna på en ipad. Inte världens lättaste. 


Kommentera (0)

Europa League

Följ via RSS

13 Mar 2014 kl 03:12, ivalk

Basel tar emot formstarka Red Bull Salzburg ikväll och jag finner oddset på bortalaget väldigt attraktivt. 

 

Basel som leder sin liga med 45 poäng och har statistiken 11W/12D/1L. Tätt bakom ligger Zürich, Grasshoppers och Young Boys, allihopa på 40 poäng och jagar Basel

Basels motstånd i ligan går inte att mätas mot lag som Red Bull Salzburg och det enda som verkligen har imponerat och chockat var när dem lyckades vinna mot Chelsea två gånger i gruppspelet. Tyvärr räckte det inte till avancemang då Chelsea och Schalke gick vidare från gruppen. 

Finns inte mycket och analysera om Basel bortsett från att deras bästa anfallare Streller som har gjort 10 mål i ligan är det enda hotet.

 

Red Bull Salzburg leder sin liga bekvämt med 64 poäng och man kan lugnt säga att ligatiteln är klar. Man har bevisat sig vara ett bra motstånd ute i Europa då man lyckades senast slå ut Ajax med totalt 6-1

I anfallet har man stekhete Soriano som gjort hela 23 mål i ligan och 7 i Europa League vilket gör att han leder förtillfället båda skytteligorna. Sen har dem ännu en anfallare som inte heller är så pjåkig med sina 21 mål i ligan och 4 i Europa League. Dock så finns det möjlighet till att Alan står över kvällens match pga en muskel skada. Han har varit borta dem senaste 4 matcherna men Salzburg har klarat sig fint utan sin anfallare. Annars är det bara Isaac Vorsah som är bekräftad som skadad. 

 

Salzburg har verkligen satsat hårt på Europa League där man krossat sitt motstånd.

Salzburg - Zalgiris 7:0 (5:0/2:0)

Salzburg - Elfsborg 5:0 (4:0/1:0)

Salzburg - Esbjerg 5:1 (2:1/3:0)

Salzburg - St. Liege 5:2 (2:1/3:1)

Salzburg - Ajax 6:1 (3:0/3:1)

 

Som ni ser har Salzburg klarat linan över 1.5 mål varje match bortsett från 0-1 vinsten mot Elfsborg där man redan ledde med 4-0 från första mötet men trots att man ägde hela matchen och hade chanserna så blev det bara ett mål i matchen. 

 

Spelet blir alltså Red Bull Salzburg över 1.5 mål till 2.01 hos Pinnacle Sports. Betway är närmst med 2.00. Hade Alan inte varit ett frågetecken så hade jag även spelat på över 2.5 mål till 4.50 hos Betway. Kanske blir att dra iväg någon unit där men håller mig just nu till huvudspelet.

 


Kommentera (0)

Äntligen CL!

Följ via RSS

11 Mar 2014 kl 18:38, ivalk

Blir en kort rek om Bayern Munchen - Arsenal.

 

Den tyska maskinen är utan tvekan just nu det bästa laget i världen och det finns inget som stoppar dem från att fortsätta samla vinster. Den enda som saknas är Badstuber.

 

Arsenal såg bra ut tidigt i säsongen men har tappat både serieledning och chansen till avancemang i CL ser väldigt mörk ut. Man har frågetecken på Monreal och Koscielny, ordinarie målvakten Szczeny avstängd och Wilshere, Walcott, Ramsey och Diaby avstängda.

 

Jag tror att Guardiola nog har insett vad som gick fel förra årets match mot just Arsenal och kommer inte ta några risker ikväll.

Ligan är redan avgjord och det enda Bayern behöver fokusera på är Champions League. Förra året så skakade Arsenal tyskarna genom att vinna med 0-2 men trots att Londonlaget vann så avancerade dem inte. Jag tror att Bayern kommer köra fullt ut för att inte riskera och nonchalera för mycket. 

Bayern Munchen -1.5 FT till 1.83 hos Ladbrokes med 4 units.


Kommentera (0)

Fredagsmys.

Följ via RSS

04 Mar 2014 kl 16:59, ivalk

I söndags gjorde Real Madrid möjligtvis årets sämsta första halvlek. Man fokuserade för mycket på att sänka Atletico Madrid-spelarna så fort dem fick boll och släppte alla övriga markeringar vilket genererade två gratismål för hemmalaget. Förutom det så var det överdrivet mycket filmningar och dykningar, pinsamt och se. Dem vita ryckte dock upp sig i andra halvlek och matchen slutade tyvärr bara 2-2 trots fina chanser till bortavinst.

Tunt utbud på fredag men tycker jag har hittat ett bra spel i Frankrike. Marseille tar emot bortasvaga Nice. Kikar vi i tabellen så ligger Marseille just nu 5:a med 43 poäng medans Nice ligger på en 16:e placering med 31 poäng. Marseille är obesegrade på dem senaste 5 hemmamatcherna i ligan och har målskillnaden 10:5. Nice däremot har 4 förluster och 1 oavgjord på bortaplan i ligan med en målskillnad på 2:7.

22/12-13 Marseille - Bordeaux 2:2           07/12-13 Reims - Nice 1:0
29/01-14 Marseille - Valenciennes 2:1      11/01-14 Rennes - Nice 0:0
02/02-14 Marseille - Toulouse 2:2            25/01-14 Montpellier - Nice 3:1
08/02-14 Marseille - Bastia 3:0                08/02-14 Valenciennes - Nice 2:1
22/02-14 Marseille - Lorient 1:0               22/02-14 Guingamp - Nice 1:0

__________________________________________________________________________

 

Marseille måste verkligen skärpa sig nu om man ska lyckas med europaspel i år igen. Förra året så kom man tvåa efter PSG med hela 71 poäng och fick en plats i Champions League. I världens största turnering hamnade man i dödens grupp med Arsenal, Napoli och Dortmund. Trots uträknade från att kvalificera sig så gjorde Marseille väldigt bra ifrån sig på hemmaplan mot dessa tre jättar. I ligan mötte man senast serieledarna PSG och matchen slutade i en 2-0 förlust trots en väldigt bra insats från bortalaget.

18/9-13 Marseille - Arsenal 1:2
22/10-13 Marseille - Napoli 1:2
11/12-13 Marseille - Dortmund 1:2

 

Nice gjorde en bra säsong förra året där dem slutade på en 4:e plats och fick en biljett till Europa League. Det blev fiasko direkt i kvalet när man åkte ut mot Apollon. Ligaspelet i år ser inte heller så ljust ut med tanke på att dem inte har vunnit en enda bortamatch på dem senaste 10 matcherna. 9 (!) förluster och 1 oavgjord match, så ser Nice bortastatistik ut med ett målsnitt på 5:21.

22/08-13 Apollon - Nice 2:0
29/08-13 Nice - Apollon 1:0

___________________________________________________________________________

 

Senast dessa två lag möttes var i ligacupen, Coupe de France och mötet var minst sagt intressant och målrikt. Matchen slutade hela 4-5 till Nice! Jag tror på att ett Marseille som är väldigt bra hemma mot ett Nice som är urusla på bortaplan är rätt revanschsugna efter att dem blivit utslagna och kommer göra minst två mål på fredag.

21/01-14 Marseille - Nice 4:5
[M] - Gignac 3, Thauvin 24, Gignac 54, Diawara 90+2.
[N] - Bosetti 5, Maupay 18, Diawara 45+1 OG, Brüls 51 PEN, Abriel 88.

 

Mycket behöver gå fel om Marseille inte ska lyckas med att smälla in två baljar mot detta bortasvaga lag. Mitt spel ligger alltså på Marseille Över 1.5 mål och finns som högst hos Bet365 till 1.73.

 


Kommentera (0)

Tufft derby!

Följ via RSS

02 Mar 2014 kl 15:10, ivalk

Det är dags för ännu ett derbymöte i Madrid!

Atletico Madrid som tar emot Real Madrid har haft det lite kämpigt på sistone efter en makalös inledning i ligan. På dem senaste 3 matcherna så har man förlorat och blivit nollade av bland annat Almeria (2-0) och Osasuna (3-0). Man åkte även ut ur Copa del Rey nyligen efter att man blivit besegrade av just Real Madrid, första mötet slutade 3-0 till Real Madrid och returmötet slutade 0-2 vilket gav slutresultatet 5-0 till dem vita.

Atletico Madrid har som sagt varit väldigt skakiga på sistone men ska även hyllas för att dem tog en 0-1 vinst borta mot Milan i Champions League slutspelet som matade på med heta chanser. Närmst av alla var nog Kaká med ett stenhårt skott som gick i ribban. Diego Costa heter herren som gjorde det enda målet på San Siro och som även ligger två i skytteligan med ett mål bakom Ronaldo (22 mål). Diego Costa gör sitt livs bästa säsong och trots rivalitet imponeras jag av denna stora starka spelare . Atletico Madrid har även andra duktiga offensiva spelare som Villa (11 mål) och Koke (7 mål).

Det här är Atletico Madrids sista chans till att vinna ligatiteln i år eftersom om dem nu skulle förlora så kommer dem ligga bakom Real Madrid med hela 6 p vilket känns nästan omöjligt att ta igen. Vid ett kryss så ligger ändå Real Madrid före med 3 p och med tanke på att ett revanschsuget Barcelona ska möta Almeria samma afton kan man nästan räkna med att ligatiteln kommer antingen gå till Real Madrid eller Barcelona.

Real Madrid inledde också sin säsong väldigt starkt som förväntat i denna 2-3-lagsserie och man har endast förlorat två matcher i ligan som var mot just Barcelona (2-1) och Atletico Madrid (0-1). Annars har man hållt fast i sitt rykte som ett lag i världsklass, mycket tack vare den stekheta anfallstrion som består av Bale, Benzema och Ronaldo. I den senaste matchen mot Schalke i Champions League slutspelet gjorde just den här trion Bale 2+1, Benzema 2+2 och Ronaldo 2+2. Marängerna har endast långtidsskadade Khedira borta.

Jag förväntar mig att få se en väldigt dryg och grisig match av dessa två storlag men det bättre laget kommer dra det längsta strået och ska utan några större konstigheter ta med sig 3 poäng. Real Madrid är i nuläget det bättre laget och ska vara det bättre laget på söndag.

Mitt spel ligger på Real Madrid till 2.05 hos Bet365. 2.13 som högst hos Pinnacle Sports.


Kommentera (0)

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se