Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



Kickar igång Franska Öppna 2014!

Följ via RSS

29 Maj 2014 kl 02:33, Behar

Kickar igång Franska Öppna 2014!

 

Mitt första spel:

Datum: Torsdag 29/05
Sport: Tennis
Liga: Franska Öppna(dam)
Match: Flipkens - Glushko
Spel: 1
Odds: 1.50 @ Winner

Efter att Flipkens haft några dåliga turneringar den senaste tiden så höjde hon sig en aning i första omgången mot Kovinic och vann med 2-0. Idag ställs hon mot Glushko, ett sämre motstånd skulle jag påstå. Glushko skrällade och vann sin första match mot Vekic, och redan där har hon gjort en mer än godkänd Grand Slam-turnering. Flipkens har en mycket bra chans här att vända på formen och börja vinna matcher, hon är trots allt en bättre spelare.

Jag tror starkt på Flipkens.

Speler Flipkens @ 1.50 hos Winner - Nya kunder erbjuds 250 KR riskfritt spel

**

Datum: Torsdag 29/05
Sport: Tennis
Liga: Franska Öppna
Match: Karlovic - Haider-Maurer
Spel: +1.5 set (Haider-Maurer vinner minst två set)
Odds: 2.15 @ Unibet

Mitt andra spel:


Karlovic skrällade och vann sin senaste match med hela 3-0 över supertalangen Dimitrov. Innan dess spelade han sig till en final som han förlorade över Kohlschreiber i Dusseldorf. Haider-Maurer kvalade sin till turneringen genom att vinna tre matcher och samtliga slutade 2-0. I första omgången slog han Brands efter att ha vänt 2-0-underläge till 3-2, en imponerad vändning.

Karlovic har spelat en hel del tennis de senaste veckorna och jag är mycket osäker på om gamlingen klarar av ytterligare en 3-0-vinst/3-1-vinst. Jag ser ett mycket bra värde i att Haider-Maurer plockar minst två set.

 

Spelar till 2.15 Unibet - de erbjuder 120 % bonus upp till 1200 kr

**

Mitt tredje spel:

Datum: Torsdag 29/05
Sport: Tennis
Liga: Franska Öppna
Match: Nadal - Thiem
Spel: +1.5 set (Haider-Maurer vinner minst ett set)
Odds: 1.86 @ Betsson

Nadal behöver knappast presenteras här. Kan kort berätta att han enbart förlorat en gång tidigare i Franska Öppna (mot Söderling) och risken att han skulle göra det idag är mycket liten. Dock möter han en otroligt lovande talang vid namn Thiem, en spelare med en ljus framtid som kommer vara på toppen inom ett par år(eller tidigare). Thiem gjorde en mycket imponerad insats i första omgången och slog hemmaspelaren Mathieu i raka set.

Nadal vinner matchen och gör det förmodligen också i raka set. Dock tror jag att Thiem kan få med sig en del games och vinna med ett HCP-spel på +9.5 games.

Betsson erbjuder 1.86 där nya kunder erbjuds 1000 kr startbonus

 

**

Twitter: @BeharHajra


Kommentera (0)

Semifinal: Ferrer - Wawrinka

Följ via RSS

19 Apr 2014 kl 02:47, Behar

Det var ett tag sedan nu och tänkte att det var dags för mig att dra igång med lite spel igen.

Datum: Lördag 19/04
Sport: Tennis
Liga: ATP Monte Carlo
Match: Ferrer - Wawrinka
Spel: 1
Odds: 1.80 @ Ladbrokes



Mitt första spel på väldigt länge hämtar jag från ATP Monte Carlo!

Semifinal mellan Ferrer och Wawrinka, jag kommer gå in på spanjoren.

Ferrer har som vanligt varit riktigt het på favoritunderlaget grus där han vunnit 11 matcher och endast förlorat en. I Monte Carlo har han gjort det riktigt bra genom att vinna samtliga matcher med 2-0. Den mest imponerande vinsten var över världsettan Nadal som han slog igår med 7-6 6-4.

Wawrinka som vann Australian Open tidigare i år började säsongen otroligt bra men har visat en viss svaghet dom senaste turneringarna. Han har visserligen haft en liten skada som gjort att han inte riktigt kunnat prestera till max. I Monte Carlo har han gjort två matcher. Enkel vinst mot Cilic, WO mot Almagro samt 2-0 över Raonic senast.

Detta kommer bli en riktig bra match som man inte bör missa ifall man är intresserad utav tennis. Kommer vara många fina och långa spelbollar. Jag tror att Ferrer tar sig till final då spanjoren har spelat väldigt i alla sina matcher och att vinsten över Nadal gav honom en otrolig lyft och självförtroende för att ta sig till final.


Kommentera (0)

Dolgopolov

Följ via RSS

28 Feb 2014 kl 11:47, Behar

Nytt spel mellan Anderson - Dolgopolov från ATP Acapulco

Spel: Dolgopolov @ 1.67 (Pinnacle)

 

Har ont om tid idag så det får bli en kort motivering till spelet.


Dolgopolov har varit riktigt het de senaste veckorna och visat upp väldigt bra tennis. Förra  veckan tog han sig till final i Rio de Janeiro efter att ha slagit Almagro, Ferrer, Chardy, Fognini och Bagnis, en otrolig prestation. Föll tyvärr i finalen mot världsettan Rafael Nadal. I Acapulco har Dolgopolov börjat väldigt bra med tre segrar i raka set.

Anderson började också bra i Acapulco med två raka segrar och mötte därefter Ferrer i en match som han egentligen skulle ha förlorat. Ferrer ledde med 1-0 i set och dominerade matchen tills han skada sig och var tvungen att kliva av.  I övrigt var det en svag insats av Anderson, massor av unforced samt att serven inte fungerade alls.

Jag tror på en taggad Dolgopolov och att han tar sig till sin andra raka ATP-final.

Pinnacle erbjuder 1.67 - Bolaget med i särklass bäst odds


Kommentera (0)

2-0 Gulbis

Följ via RSS

26 Feb 2014 kl 16:09, Behar

Nytt spel från  ATP Acapulco:

Gulbis - Goffin

Spel: 2-0 Gulbis @1.65 (Sportingbet)

 

Gulbis spelar sin livs tennis och har vunnit åtta av dom nio senaste matcherna, och en ATP-titel som han tog hem förra veckan efter att bara förlorat ett set under hela turneringen. Veckan innan det tog han sig till final i Rotterdam utan att tappa något set men förlroade över världssjuan Berdych i två raka.

Motståndaren är David Goffin kvalade sig in till turneringen genom att vinna två matcher. I första omgången ställdes han mot Kubot där han vann med 2-1.

Gulbis är alldeles för bra just nu för att Goffin ska kunna hota. Han visade att han är sugen på att vinna mer redan i första omgången genoma att köra över Lu med 6-1 6-1. Jag tror Gulbis fortsätter att leverara och vinner matchen med 2-0 mot Goffin.

**

Twitter: @BeharHajra


Kommentera (0)

Johnson tar minst ett set

Följ via RSS

22 Feb 2014 kl 13:09, Behar

Nytt tennisspel från ATP Delray Beach:

Johnson - Anderson

Spel: Johnson +1.5 set (att ta minst ett set i matchen räcker för Johnson) @ 1.56 Pinnacle

 

Semifinal från ATP Delray Beach och jag kommer som sagt spela på att Johnson tar minst ett set i matchen mot Kevin Anderson.


Johnson har startat året väldigt bra och har redan fått med sig massor av vinster. Han befinner sig just nu i en väldigt god form på hela tio raka segrar och en challengertitel som han vann i Dallas för drygt två veckor sedan. I Delray Beach har han varit riktigt het och endast tappat ett set. Slagit spelare som Haas, Lopez m.m.

Kevin Anderson är såklart en mer rutinerad spelare och varit med längre i ATP. Dock har han varit lite instabil i år trots att han faktiskt tog sig till fjärde omgången i Australian Open, men tappar väldigt många onödiga set. Det har vi även fått se i Delray Beach där han haft problem i båda sin matcher.

Johnson slog Kevin Anderson i början av året i två raka set och jag tror verkligen att han kommer vara ett stort hot även ikväll. Han spelar som sagt väldigt bra just nu, har en riktigt fin form samt att han kommer få ett grymt stöd från hemmapubliken.

Johnson tar misnt ett set i matchen.

Pinnacle erbjuder 1.56 - Bolaget med i särklass bäst odds


Kommentera (0)

Serena 2-0

Följ via RSS

20 Feb 2014 kl 15:52, Behar

Serena Williams vs Jelena Jankovic från WTA Dubai

Spel: Serena 2-0 @ 1.60 (Pinnacle)


Matchen börjar runt 16:05 så hinner inte skriva någon motivering idag tyvärr. Spelet kommer dock som vanlgit att redovisas i mitt spreadsheet.


/Behar


Kommentera (0)

Cilic 2-0

Följ via RSS

19 Feb 2014 kl 11:56, Behar

Nytt spel från ATP Delray Beach:

Cilic - Becker 2-0 Cilic @ 1.78 (Unibet)

 

Cilic har verkigen visat upp bra tennis dom senaste veckorna och jag tror han kommer fortsätta så även i Delray Beach. Cilic vann ATP Zagreb på hemmaplan utan att tappa något set. Han fortsätta därefter i Rotterdam genom att slå spelare som Tsonga och Murray, tog sig till final men förlorade mot världssjuan Tomas Berdych.

Becker är en spelare som gått upp och ner under hela karriären och har fler förluster än vinster varje år. Han kan göra några få bra matcher per säsong men händer som sagt inte ofta.

Cilic ska vinna den här matchen speciellt med med tanke på hans form och den tennis han visat upp dom senaste veckorna. Jag tror dessutom han gör det ganska enkelt och klarar av 2-0 här.

Cilic känns väldigt starkt just nu.

Spelar 2-0 på Unibet @ 1.78 - Hämta 100% insättningsbonus upp till 1200 kr nu!


Kommentera (0)

Final: Nishikori - Karlovic

Följ via RSS

16 Feb 2014 kl 14:24, Behar

Spelet på Berdych satt enkelt senast efter vinst mot Gulbis med 2-0.


Nytt spel från ATP Memphis, final mellan Nishikori - Karlovic och här kommer jag välja 1:a (Nishikori) att vinna matchen @1.50 (Sportingbet)

 

Nishikori har startat säsongen väldigt bra och är redan uppe på tio vinster och endast två förluster. Han tog sig till semifinal i Brisbane där han förlorade mot Hewitt som förövrigt var väldigt bra den turneringen. Efter det tog Nishikori sig till fjärde omgången av Australian Open där han förlorade matchen mot finalisten och världsettan Rafael Nadal i en jämn match trots att det slutade 3-0 (7-6 7-5 7-6). I Memphis har han spelat väldigt bra och har egentligen inte hade några större problem att ta sig till final.

Ivo Karlovic är en spelare som enbart lever på sin serve. Ingen bra spelare överhuvudtaget, har som sagt bara ett vapen. Serven går dock inte att klaga på då den förmodligen är bäst på touren tillsammans med Isner's. Han gör många ess och är väldigt svårbruten. I Memphis har han tagit sig till final genom att slå Ebden, Lopez, Sock och Lu.


Nishikori vann denna turnering förra året och jag tror han gör det igen. Han kommer få det tufft, speciellt att bryta kroatens serve men jag anser honom vara starkare samt att han har en vädligt bra form. Nishikori är snabb och väldigt kvick spelare som håller sig ofta länge på bana. Har bra retur och gör få misstag, kommer förmodigen styra 95% av alla spelbollar ikväll.

Nishikori vinner ATP Memphis för andra året i rad.

**

Streama Nishikori - Karlovic gratis på bet365 där alla nya kunder erbjuds en välkomstbonus upp till 1000 kr samt en mobilbonus på 500 kr.

Registrera dig här


Kommentera (0)

Gulbis - Berdych

Följ via RSS

15 Feb 2014 kl 00:14, Behar

Det var ett tag sedan nu och känner att det är dags att dra igång med rekandet igen och då har jag ett spel från ATP Rotterdam, semifinal mellan Berdych och Gulbis.

 

Datum: Lördag 15/02
Sport: Tennis
Liga: ATP Rotterdam
Match: Gulbis - Berdych
Spel: 2
Odds: 1.59 @ betsson

 

Ett bra möte mellan Gulbis och Berdych i semifinalen från ATP Rotterdam, och här tror jag att Berdych är den starkaste spelaren.

Gulbis har startat året helt ok genom att ta sig till kvartsfinal i Doha, andra omgången i Australian Open och är nu semifinal i Rotterdam. Han har gjort en bra turnering hittills och har slagit spelare som Istomin, Dimitrov och Del Potro.

Världssjuan Tomas Berdych har inlett säsongen bra och har gjort många imponerade matcher. Han tog sig till semifinal i Australian Open där han fick stryk av Wawrinka i en jämn match som slutade 3-1 och innehöll tre tiebreaks. Wawrinka vann sedan därefter över Nadal i final. I Rotterdam har Berdych visat upp en bra tennis och tagit sig igenom relativt enkelt. Fick dock lite problem senast mot servestarka Janowicz men hämtade starkt upp 0-1-underläge till vinst.

Jag anser att Berdych är en bättre spelare och väldigt mycket starkare mentalt än Guilbis vilket också kommer ta honom till final i Rotterdam. Gulbis är en väldigt talangfull spelare som många gånger kan visa upp toppklass men viker ner sig ofta på grund utav hans omogna beteende vilket man har sett ett antal gånger.

Jag litar på Berdych!

Betsson erbjuder 1.61 där nya kunder erbjuds 1500 kr startbonus


Kommentera (0)

Australian Open, 3R

Följ via RSS

17 Jan 2014 kl 11:36, Behar

De två första spelen har gått in från Australian Open och här kommer mitt tredje.

Datum: Lördag 18/01
Sport: Tennis
Liga: Australian Open
Match: Robert - Klizan
Spel: 2
Odds: 1.68 (Pinnacle)

 

Robert har redan chockat en hel del människor genom att ta sig till tredje omgången av Australian Open, vilket också förmodligen är det bästa han gjort under sin karriär. Han slog Bedene i första med 3-0, därefter en 3-1-vinst över Przysiezny. Nu ställs han mot Klizan och här tror jag resan slutar för fransosen. Robert är annars en spelare som har spelat i challenger under hela sin karriär och gjort få matcher ute på ATP-touren trots att han blir 34 i år.

Klizan ställdes mot John Isner i första omgången där Isner lämnade matchen på grund utav skada efter att ha legat under med 2-0. Därefter blev det vinst med 3-1 över Rola. Klizan har inte heller varit med speciellt mycket under ATP men de senaste två åren har det blivit en hel del och han har även fått med sig en ATP-titel i bagaget.

Jag känner att Robert har gjort sitt i Australian Open och att det tar slut här. Klizan är en bättre spelare samt 10 år yngre. Känns bara väldigt fel att en gubbe som Robert ska ta sig till fjärde omgången i en av världens största turneringar när han under hela sin karriär knappt gjort något vettigt.

Detta tar Klizan!!

Pinnacle erbjuder 1.98 - Bolaget med i särklass bäst odds


**

Twitter: @BeharHajra


Kommentera (0)

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se