Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



Colon Santa FE - Belgrano

Följ via RSS

20 Apr 2014 kl 00:59, AndreasB1897

1 till spel inför imorgon.

Colon är en saga för sig, men den tänker jag inte ta upp allt för mycket här. Man var utdömda inför Torneo Final, med allt rätt ska sägas men har nu några poäng ner till nedflyttning. Förra säsongen slutade man på 12 poäng men fick 6 poängs avdrag och nu har man hela 25 poäng och är bara 1 poäng efter Estudiantes de La Plata. Hemma är man starka och ger inte bort något gratis. Obesegrade och en målskillnad på 7-2 efter 7 matcher säger allt. Man har dessutom flytet med sig, senast var det en väldigt tuff bortamatch mot Newells men man åkte ändå hem med 3 pinnar efter ett sent mål av Alario. Inför denna matchen saknas Landa och Castillo som är avstängda.

Belgrano tuffar sakta men säkert på en 14:e plats, 3 vinster, 7 oavgjorda och 4 förluster. Senast förlorade man hemma mot Godoy Cruz med 1-2 och verkade lite trötta/oinspererade. På bortaplan i år lyder statistiken 2-3-3 och man har inte gjort mål på 3 raka bortamatcher mot Racing, Quilmes och senast Rosario Central. I den senaste matchen drog Gonzalez & Velazquez på sig skador och dessa är också de enda som saknas inför kvällens match. 

Tycker det är väldigt mycket som talar för Colon här. Man har allt att spela för, man har förmodligen det största självförtroendet på planeten och man är än så länge obesegrade på hemmaplan. Att dessutom få ett sånt här saftigt pris på hemmalaget gör att man inte tvekar speciellt länge.

Jag väljer att spela 1/5u på Colon Santa FE -0.5 @ 2.51, Pinnacle.


Kommentera (0)

River Plate - Velez Sarsfield

Följ via RSS

20 Apr 2014 kl 00:44, AndreasB1897

Då var det dags igen, mot 3/3.

River Plate ligger just nu (Matcher igång) på en 4:e plats, 2 poäng ifrån Estudiantes de La Plata, samma Estudiantes som man lyckades spela oavgjort mot (0-0) i den senaste matchen på bortaplan. River har gjort en bra säsong och det känns som man är riktigt på gång nu efter en sväng i Primera B. Man har bra spelare som Carbonero, Teo Gutierrez och speciellt Cavenaghi. På den klassiska arenan Estadio Monumental är man ruggit starka, vilket också statistiken talar om då man är det bästa hemmalaget med totalt 18 poäng på 7 matcher, t.o.m obesegrade. Inför denna matchen saknar man Barovero som kommer vara borta några matcher till och Cristian Ledesma är tveksam till spel.

Detta Velez. För tillfället så skiter man fullständigt i ligan, det är enbart fokus på Copa Libertadores, även om det inte sägs rakt ut så ser man det. T.ex. senast låg man under mot Quilmes (Av alla lag) med 0-2 efter 9 minuter. Jag tycker inte man vaknade till på hela matcher, det var väldigt oinspererat. Men det är så klart inte bara denna matchen, man har 3 raka torsk mot Quilmes, Argentinos Jrs och Racing Club, inga topplag. Dessutom, vilket är viktigt i Sydamerika så spelar man den första åttondelsfinalen på onsdag i Libertadores, i Montevideo borta mot Nacional. Så vi vet vart fokuset kommer ligga återigen och det är dessutom stor chans till rotation. Inför denna matchen är Leandro Desabato avstängd efter ett rött kort senast mot Quilmes och Tobio samt också Ferreira är tveksamma till spel.

Som sagt så grundar jag detta spel på att River är enormt bra hemma och Velez har fokus på allt annat än ligaspelet. Velez har 4/6 torsk på bortaplan och ska inte kunna stå emot ett villt kämpande River som siktar på guld och Copa Libertadores med bara 5 omgång kvar.

Jag väljer att spela 2/5u på River Plate -0.5 @ 1.98, Pinnacle.  


Kommentera (0)

Velez Sarsfield - Quilmes

Följ via RSS

15 Apr 2014 kl 17:53, AndreasB1897

Det började bra. Denna gången tror jag på målrikt i Buenos Aires. Nu kör vi igen!

Velez ligger för tillfället på en 7:e plats, 4 poäng från förstaplatsen som innehavs av Estudiantes de La Plata. Velez är ett av de bästa lagen i Argentina och hade förmodligen toppat ligan om man inte hade haft Copa Libertadores samtidigt, Libertadores som man enkelt tog sig vidare från med hela 15/18 poäng. Man har ett riktigt bra lag med "gamle" Zarate i spetsen med 7 strutar. På hemmaplan snittar man i Torneo Final 2.4 mål per match och är över 2.5 i 3/7 matcher. Inför denna matchen är Brian Ferreira & Fernando Tobio tveksamma till spel. 

Quilmes ligger som vanligt i botten men har i denna match chansen vid vinst att ta sig ovanför nedflyttningsstrecket. Man ligger på 19:e plats, bara 2 poäng före jumbon Arsenal Sarandi på 10 poäng. Quilmes är bara 1/6 över 2.5 på bortaplan i år och snittar 2 mål per match. Inför denna matchen saknar man: Martin Gimenez, Leandro Diaz & Sergio Hipperdinger medan Sebastian Romero är tveksam till spel.

Varför tror jag då på över här? Jo. Velez kan fokusera helt på ligan eftersom man inte spelar Copa Libertadores förän den 25:e April, man slipper vila Zarate t.ex. vilket har varit fallet tidigare denna säsongen. Quilmes måste verkligen börja plocka poäng igen och det är ingen idé att parkera bussen. Tycker vi får ett fint odds här på minst 3 mål i matchen.

Jag väljer att spela 1/5u på Över 2.5 @ 2.36, Pinnacle.

//AndreasB1897


Kommentera (1)

Gimnasia La Plata - Arsenal Sarandi

Följ via RSS

13 Apr 2014 kl 19:37, AndreasB1897

Då var det dags för mitt första speltips på Rekar.se. Kommer främst sikta in mig på Sydamerika, som vanligt för de som följt mig innan.

Gimnasia kommer till denna match med 2 raka segrar i ryggen, Olimpo borta senast (0-2) och innan dess Tigre hemma (3-1). Jag ser Gimnasia som ett mycket bra hemmalag och på Estadio Juan Carmelo Zerillo har man 3-3-1 denna våren och vinster mot Newells, San Lorenzo och Tigre bekräftar. Inför denna matchen saknas Gaston Diaz efter ett rött kort mot Velez och dessutom är Correa och Garcia skadade. 

Arsenal kommer med 2 raka torsk i ligan mot Tigre hemma och San Lorenzo borta. Men den senaste matchen var mot Santos Laguna i torsdagskväll, en match man vann på ett imponerande sätt då det slutade hela 3-0. Arsenal kommer med alla spelare tillgängliga.

Finns lite olika anledningar till att det blir spel på Gimnasia idag. Gimnasia har formen och behöver 1-2 segrar till för att verkligen säkra kontraktet till nästa år. Man är starka hemma och kan slå precis vem som helst. Arsenal lirade som sagt mot Santos Laguna i veckan och gick all in då det är en stor skillnad på att hamna 1:a kontra 2:a i gruppen (Copa Libertadores). Man har verkligen gått all-in på Libertadores i år, vilket har gjort att ligan blivit lidande. Man ligger för tillfället sist på enbart 10 poäng och på bortaplan har man bara tagit 3 av dessa, borta mot Olimpo. Kan se att man roterar en del ikväll faktiskt, gör man inte det tycker jag det är lite för högt på hemmalaget.

Jag spelar 1/5u på Gimnasia La Plata @ 2.12, Pinnacle.

//AndreasB1897


Kommentera (4)

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se